• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğime iyi bakamıyorum galiba????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
artık napıcamı bilemiyorum.ne meyve yiyor ne de kahvaltı ediyor.kahvaltıda hiçbirşey yemiyor.herşeyi denedik.ama herşeyi.ağlıyor hep.öğlen ve akşam çorbasını sebzesini çok güzel yiyor.ama en önemli öğün kahvaltı resmen eziyet.hem ona hem bana.sabah sabah çorba mı içireyim?:bbo:sanki kilo almıyormuş gibi geliyor.emziriyorum hala.acaba sabah bişey yemek istemiyor mu?nolur yardım edin çıldırıcam,,,,,,,,,,,,delikafadulden,,

ah canım benimde derdim aynı ne meyve ne sebze çorbası yer. ben daha bi formül bulamadım
bazen bende diyorum bakamıyomuyum neyim üzülüyorum işte aç kalıyo diye

Bebeğim uyandığı zaman emziriyorum bu açıdan kahvaltıda tıkanıyor ve iştahsız yapıyor.Sizin gibi sebze ve çorba yemek çeşitlerini seviyor ama kaşık maması ve meyve sevmiyor.Eğer mama seviyorsa meyveyi mamayla yedirmeyi dene ayrıca sen niye kendini suçluyorsunki onun kendi karakteri var ve sevmediği şeyleri red ediyor.Çıldırma hiç soğukkanlı ve sakin ol bebeğin daha küçük büyüdükçe iştahı açılacak emzirdiğin içinde tıkanıyor.

Ahhh ahh neler hissettiğini değil bu topicteki annelerden, dünyadaki annelerin bir çoğundan daha iyi anlıyorum inan. Dünyada eşi olmayan bir iştaha sahip benim oğlum. Sana tek önerim zıtlaşma. Biran gelecek yiyecekler. Doktorum hep öyle diyor bana. Sütün yetmeyecek ve yiyecek iyisimi sen zıtlaşma oğlumla diyor. Haklıda.. Sen çok iyi bir annesin.. Sakın kendini suçlama. Kilo da alıyordur ayrıca.. Sakin ol. Huzursuzluğunu bebeğine geçirme.

bizde 6.aydayız ama bir türlü kahvaltıya başlamadık.2 gün yedi sonra agzına bile koymadı..bende çok zorlanıyorum. labne peynir,bebe bisküvisi,yumurta sarısı, tereyagı,pekmez aptamil mama...yer diye her sabah bir hevesle hazırlıyorum ..hepsi çöpe:(((hazırlamasam acaba yemiydi diye düşünüyorum...sebze çorbasını benimkide seviyor ama bugün onuda yemedi:(((

ayy kiyamam size annisler..:teselli: annelerinize sorun bakalim eminim siz de yemiordunuz vaktinde... merak etmeyin onlar bebek olsalar da vucutlarinin gereksinimleri dogrultusunda istahlari isliyor. sadece anne sutu yetmemeye basladikca cesit de artacaktir..

ay sayenizde daha dogurmadan annelik taslar oldum... o kadar cok sey okudum ki sizlerden.. a.s.a.s.

:nazar:masallah bebislerinize...

kahvaltı olayında bir adım öne geçtim galiba.kendime tepside kahvaltımı hazırlıyorum.onunkileride koyuyorum yanına.bağdaş kurup oturuyorum yere.onu da oyuncaklı ana kucağına koyuyorum.tv karşısında çizgi film seyrederken bi güzel yiyor.ohhh kurtuldum galiba kahvaltı kabusundannn....:teytey:

kahvaltı olayında bir adım öne geçtim galiba.kendime tepside kahvaltımı hazırlıyorum.onunkileride koyuyorum yanına.bağdaş kurup oturuyorum yere.onu da oyuncaklı ana kucağına koyuyorum.tv karşısında çizgi film seyrederken bi güzel yiyor.ohhh kurtuldum galiba kahvaltı kabusundannn....:teytey:

Gözün aydın canımm.. :emir_bebek: Ne güzel büyümüşte annesiyle kahvaltı yaparmış maşallah ona :nazar:
Çok tatlı maşallah yerim o meleği ben ya Allah bağışlasın hepimizinkileri :ecrin_bebek:

Back