• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğime isim

140614

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
85
43
8
30
Merhaba 🥰 şuan 13 haftalık hamileyim ve bebeğimin cinsiyeti belli değil daha 🙈 ama etrafımda herkes erkek olursa şu ismi koy kız olursa şu hoş falan diyo ama açıkcası benim hala erkektede kızdada içime sinen bir isim yok 😀 erkek olursa kayınpedermin ismi arif vefat ettiği için onu koymak istiyorum fakat yanına kuranı kerimde geçen güzel bir isim arıyorum kız olursada genelde erva yusra gibi isimler düşünüyorum ama dediğim gibi içime sinen daha bulamadım baana fikir verirmisiniz 🥰

rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼

Yüsra Erva'dan daha güzel bence.
Erva ismini kaba buluyorum.

Kız için: Nevra, Esra, Feyza, Havva

Erkek için: Eyüp Arif, Arif Enes

Yüsra Erva'dan daha güzel bence.
Erva ismini kaba buluyorum.

Kız için: Nevra, Esra, Feyza, Havva

Erkek için: Eyüp Arif, Arif Enes

yüsra ismi benimde hoşuma gidiyor ama birazda söyleyenler zorlanırmı diye düşünüyorum

arif ismini arif kartal olarak düşünmüştüm ama ikiside kuranı kerimde geçmediği için vazgeçtim asaf ismi hoşuma gidiyo onuda eltim koymak istiyor arada kaldım 🤷🏻‍♀️

yüsra ismi benimde hoşuma gidiyor ama birazda söyleyenler zorlanırmı diye düşünüyorum

arif ismini arif kartal olarak düşünmüştüm ama ikiside kuranı kerimde geçmediği için vazgeçtim asaf ismi hoşuma gidiyo onuda eltim koymak istiyor arada kaldım 🤷🏻‍♀️
Kur'an'ı Kerim'den olmayip anlami güzel olan yuzlerce isim var. Icinize sinen, anlami güzel olan ismi koyun derim..
Peygamber Efendimiz, anlami kötü olan isimleri anlami güzel olan isimlerle bizzat kendisi degistirmistir.. Yani ismin manasina dikkat cekmistir.Kur'an'dan olmasina degil.. Çocuklariniza Kur'an'ı Ker'im'den isim koyun dememistir. Kur'an'da anlami kötü olup da isim olarak konulan bir cok kelime mevcut. Anlamı olmayip sadece takı olan bazi kelimelere ise farklı anlamlar yüklenmis isim olarak konuluyor.. Aleyna, Ecrin, Minel... Uzaar gider..

Kur'an'ı Kerim'den olmayip anlami güzel olan yuzlerce isim var. Icinize sinen, anlami güzel olan ismi koyun derim..
Peygamber Efendimiz, anlami kötü olan isimleri anlami güzel olan isimlerle bizzat kendisi degistirmistir.. Yani ismin manasina dikkat cekmistir.Kur'an'dan olmasina degil.. Çocuklariniza Kur'an'ı Ker'im'den isim koyun dememistir. Kur'an'da anlami kötü olup da isim olarak konulan bir cok kelime mevcut. Anlamı olmayip sadece takı olan bazi kelimelere ise farklı anlamlar yüklenmis isim olarak konuluyor.. Aleyna, Ecrin, Minel... Uzaar gider..
Doğru haklısınız ...
Şuan sadece fikir almak amacım cinsiyet olarak daha belli değil zaten bebeğimin cinsiyeti belli olunca net araştırma yapıp karar vereceğim inşallah

Back