- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
- Konu Sahibi mavibeyazzz
Erkek bebek isimlerinden beğendiğinizi oylar mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NedenBen bebeğime gök ile başlayan isim asla koymazdım herhalde
Çünkü malum kelime ile dalga geçerler okulda
Anladım benimde aklıma geldi ama sonuçta hep çocuk kalmayacakÇünkü malum kelime ile dalga geçerler okulda
Ay bende çok kararsız kaldım Gökalp baskın geliyo ama eşimde yağız demişti ikisini de beğendim dedi sonra bakalımValla gökalpı seçtim ama yağızda güzelmiş be
Daha çok var doğuma. Çok değişir.Ben ikisini de beğenmedimAy bende çok kararsız kaldım Gökalp baskın geliyo ama eşimde yağız demişti ikisini de beğendim dedi sonra bakalım
Yağız cok hoş bizde oğlumuza mete koyduk oda ilk Türk isimlerindenErkek bebek isimlerinden beğendiğinizi oylar mısınız?
Tek çocuklukta değil ki, lisede ve askerlikte de dalga geçilir.Anladım benimde aklıma geldi ama sonuçta hep çocuk kalmayacak
Yağız benceErkek bebek isimlerinden beğendiğinizi oylar mısınız?
+1İkisini de beğenmedim ama yağız ı işaretledim
Hic aklima gelmemişti ama yaparlar evet çocuklar bazen çok acimasiz. Akran zorbaligi cok varÇünkü malum kelime ile dalga geçerler okulda
Aynen vakit var öylesine bir anketti meraktan yani.. Birini eşim seçti birini ben.. Yağız nedir derken anlamını soruyorsanız esmer yiğit demekmiş :) He küçümsemek anlamındaysa tercih meselesi siz kullanmazsınız evladınızda sevgiler..❤Yani bence biraz daha düşünün
Yağız nedir
Gökalp daha güzel ama yine de neden daha iyisi olmsin
Biliyorum isim seçmek çok zor
Ama vakit var
Doğru anlamissiniz tebriklerAynen vakit var öylesine bir anketti meraktan yani.. Birini eşim seçti birini ben.. Yağız nedir derken anlamını soruyorsanız esmer yiğit demekmiş :) He küçümsemek anlamındaysa tercih meselesi siz kullanmazsınız evladınızda sevgiler..❤
TeşekkürlerDoğru anlamissiniz tebrikler