• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebegime isim koyma kararsizligi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ceyynn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
34
3
1
35
Arkadaslar merhaba 3 ay sonra Allahin izniyle bebegimi kucagima alicam ins.ancak cogu anne adayi gibi bende isim kararsizligindayim.aslinda ismi belli eşim vefat eden dayisinin ismini koymak istedi bende karsi cikmadim ama iki isim sarti koydum ilk ismi SErkan.onun yanina isim ariyorm ben once serkan sarp diye dusundum iki isimin uyumu hosuma gitti hatta cogu kisi serkan sarp diye seviyor karnimda alisildi yani bazi kendini bilmez cahillerde sarp ne sap gibi felan deyip sinirlerimi ziplatti ileride dalga konusu olur diye korktum.serkan emir diyede dusundum bu iki isim arasinda kararsizim lutfennnn yardimmm kararsizliima bir caree :-)

emir o kadar kişi de varki emir sarrafoglundan dolayı :) bence serkan sarp koy daha güzel. daha uyumlu.

Sarp banada cok anlamsız gelıyor
Emır se artık herkes koyuyor
Serkan ısmını begenırım ben
yanı velhasıl sadece Serkan dıyorum yada baska alternatıf

Serkan alp koyun ozaman hem sap gibide durmaz yada serkan uras bence tek başınada güzel serkan ismi siz seviyorsanızda başkasının lafına bakmayın

serkan eşimin ismi :) çokta sevdiğim bir isim :KK51:

serkan emre
serkan efe
serkan can
aklıma gelenler
hayırlı olsun bebeğin canım :KK46:

Bir arkadaşım bebeği doğana kadar kimseye söylemedi koyduğu ismi. Önce saçma gelmişti ama bu isim konularını okudukça hak veriyorum.

Siz beğenip koyduktan sonra kime ne?

Serkan ismini tek basina koymak istemiyorum kayinvalidemm hala yasini tutuyor cunku kardesinin ve bu ismi telafuz dahi edemiyor ama koyulmasinida istiyor bende onun dayatilmasini istemiyorm cocuga bu nedenle benim cocugumun baska bi birey oldgunu bu ismin etkisinde birakmasinlar diye iki isim dusundum yoksa bende sadece serkan koyardim ama olmaz.soylediginiz isimler guzel artik sececem bitane 3 ay icinde hayirlisi kismeti neyse o olsun

Tek isim severim..Allahtan dayisinin ismi güzelmis..serkan olsun..uydurma isimler,zorlama isimler koymayin yanina..

Illa olacak diyorsaniz..ali ve ahmet ismi güzeldir..

Oncesinde serkan sarpida cok yakistirdgim icin dusundum hatta ailem arkadaslarim herkes alisti icimede sindi cok isim koydum.yanina ama bunun karar hos gelmedi yani bu iki isim birbirine uyum sagladi telafuzuda kolay diye dusundum ama hayirlisi

Oncesinde serkan sarpida cok yakistirdgim icin dusundum hatta ailem arkadaslarim herkes alisti icimede sindi cok isim koydum.yanina ama bunun karar hos gelmedi yani bu iki isim birbirine uyum sagladi telafuzuda kolay diye dusundum ama hayirlisi
Serkanalp daha güzel ve rahat söyleniyor canım urasda öyle bir arkadaşında dediği gibi serkan sarp biraz söylerken daraltıyor

İki isim koymak neden? Alp olsun çocuğunuz sınavlarda rahat eder kodlaması falan uzun sürüyor çocuğa yazık...

Tek isim severim..Allahtan dayisinin ismi güzelmis..serkan olsun..uydurma isimler,zorlama isimler koymayin yanina..

Illa olacak diyorsaniz..ali ve ahmet ismi güzeldir..

Tek isim koyamam kayinvalidem hala yas tutuyor ismini duydugnda aglamaya basliyor cocuga bunu dayaticaklar diye korkuyorm ki oylede olacak sirf esim istiyor diye kabul ettim zatenn

tek isim daha iyi

illa iki isimse biri kısa olsun bari

serkan efe

serkan can

serkan cem gibi

Adıyla büyüsün şimdiden hayırlı olsun bebişiniz :)
Bir isme karar vermişsiniz ikinci ismi Serkan'ın sonuna eklemek yerine başına iliştirmeyi düşündünüz mü? Öyle de çok şık isimler oluşturuluyor ben de ikinci isim arayışında olduğum için dikkatimi çekiyor hemen :) Atıyorum Serkan Ali değil de Ali Serkan örneği gibi.. sonuna soy isim de eklenince karizmatik olabilir bu tarz isimler.

İki isim koymak neden? Alp olsun çocuğunuz sınavlarda rahat eder kodlaması falan uzun sürüyor çocuğa yazık...

Iki isim koymazsam cocuga yazik olacak asil cunku hala yas tutuluyor serkan ismi soylendigi zaman agliyor esimin tarafi ozellikle kayinvalidem cocuga her seslenildinde aglanacak zor alisacaklar sirf esim istiylr diye kabul ettim zaten.

Tek isim koyamam kayinvalidem hala yas tutuyor ismini duydugnda aglamaya basliyor cocuga bunu dayaticaklar diye korkuyorm ki oylede olacak sirf esim istiyor diye kabul ettim zatenn

Iki isim olsa da hatirlayacaklar..esinize söyleyin o zaman her zaman hatirlayacaklar diye..

Back