- Konu Sahibi CURIOUS-WOMAN
Merhabalar, kızım 1 yaşında, iki kere nöbet geçirdi. Başı döner gibi olup kendini serbest bıraktı sonrasında da ağladı ve uyku hali oluştu. Tam bir baygınlık değil.. Ankara şehir hastanesi Aydan hanıma götürdük. Eeg çekilmesi gerektiğini söyledi. Eeg çekildi ama 20 dk olması gerekirken 11 dk sürdü ama son 3-4 dksında uyandı ve kabloları vs çekti ben kimse olmayınca geri yapıştırdım. Sonra görevli geldi vs.. hocanın yanına gittik sonuç için.. Epileptik bozukluk olduğunu ve mr ı da çektirmemizi söyledi.
Konu ile ilgili tecrübesi olan anneler yardımcı olursa çok sevinirim. 7-8 dklık eeg çekimi yeterli mi teşhis koymak için? Aradım ama kendisi görüşmek istemediğini söylemiş sekrekere. Doktora bunlar söylendi mi bilmiyoru. Neye göre teşhis koydu bilmiyoruz. Lütfen yardımcı olun.
Konu ile ilgili tecrübesi olan anneler yardımcı olursa çok sevinirim. 7-8 dklık eeg çekimi yeterli mi teşhis koymak için? Aradım ama kendisi görüşmek istemediğini söylemiş sekrekere. Doktora bunlar söylendi mi bilmiyoru. Neye göre teşhis koydu bilmiyoruz. Lütfen yardımcı olun.