Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler. Bu üç gün kuralı dediğiniz şey tam olarak ne oluyor? Bende meyveyi en sona bakmayı düşünüyordum demekki iyi düşünmüşüm :)Ilk gida konusunda herkes farkli seyler soyluyor. Ama en guvenli gidalar kabak havuc patates. Bunlari haslayip ezerek bebeginize tattirabilirsiniz. Tabi 3 gun kuralina uymayi unutmadan. Daha sonra corbalara yogurda ve meyvelere vaslayabilirsiniz. Meyveler tatli oldugu icin sona birakmakta fayda var. Daha sonra tatsiz seyleri yemeyebilir.
Bir gidayi 3gun veriyorsun baska hic birsey vermeden. Kontrol ediyorsun bebegini. Alerjik bi tepkimesi varmi diye. 3gun sonra baska gidayi tek basina veriyorsun yine ayni sekilde. Baktin herhangi bi tepkime yok bu gidalar alerji yapmiyor demektir. Devam edebilirsin.Teşekkürler. Bu üç gün kuralı dediğiniz şey tam olarak ne oluyor? Bende meyveyi en sona bakmayı düşünüyordum demekki iyi düşünmüşüm :)
Çok mantıklı teşekkür ederim. Su veya çay verebilirim herhalde.Bir gidayi 3gun veriyorsun baska hic birsey vermeden. Kontrol ediyorsun bebegini. Alerjik bi tepkimesi varmi diye. 3gun sonra baska gidayi tek basina veriyorsun yine ayni sekilde. Baktin herhangi bi tepkime yok bu gidalar alerji yapmiyor demektir. Devam edebilirsin.
Tabiki ek gida verince su ver ama normal cay olmaz ihlamur verebilirsin. Ozellikle kahvaltisini islatmak icin.Çok mantıklı teşekkür ederim. Su veya çay verebilirim herhalde.
TeşekkürlerTabiki ek gida verince su ver ama normal cay olmaz ihlamur verebilirsin. Ozellikle kahvaltisini islatmak icin.
Doktoru liste vermedi mi? Kendi kafanıza göre gitmeyin bence
Yoğurt cnm önce evde günlük sütle yoğurt mayala yoğurtla başla en kolay yoğurdu hazm eder. ( direk peynir falan verirsen hazm sorunu yaşar)
Yoğurda başla bir hafta sonra meyve püresine başla lakin şeftali falan degil kabız olmasın..
Evet cnm minik kavanozlar edin hani şu hazir meyve püre kavanozları var ya onun gibi..Teşekkürler. De yoğurdu azar azar mayalsam daha iyi olur dimi? Sebze çorbası nı nasıl yapmalı?
teşekkür ederim ya. Gerçekten nerden ve nasıl başlarım diye düşünüyordum. Allah razı olsun.Evet cnm minik kavanozlar edin hani şu hazir meyve püre kavanozları var ya onun gibi..
Önce bir hafta kadar yoğurt yedir bünyesi yoğurda alışsın sonra meyve püresi ve çorbaya başla bak ben kızımı hayri gözlükgillerin tavsiyelerine göre büyüttüm youtube dan aç izle cok iyi bir çocuk doktoru
Bizim doktorumuz da güzel anlatıyor yazıyor listeyi ama okunmuyor ki adamın yazısı. Çözmeye çalışıyorum. Ama nafile. Cuma günü tekrar gidicez. Kanında b12 düşük çıkmış :-(Bende biz katı gıdaya geçtiğimiz zaman anlattığında bu şekilde videoya almıştım, insan unutuyor ve aklında tutamıyor bir türlü... Sonra "ben ne yapacaktım yaa" diye kalıveriyor heyecandan.
Hatta dediklerini tek tek bir kağıda yazıp buzdolabına asmıştım. Bir süre öyle iyi olmuştu öğünlerini ve saatlerini atlamamak adına.
Rica ederim cnm ne demek.. Cümlemizden..teşekkür ederim ya. Gerçekten nerden ve nasıl başlarım diye düşünüyordum. Allah razı olsun.
Rica ederim cnm ne demek.. Cümlemizden..
Ama hayri gözlükgilleri ara sıra aç dinle gerçekten mükemmel bir doktor ve çocuklara cok gzl doğal önerileri oluyor mümkün mertebe ilaca karşı bir doktor kendisi..
Ek gıdaya başlarken bu konuda bir soru varmı bilmiyorum ama kızım 6 aylık oldu ek gıdaya başlamak istiyorum azar azar. ama nasıl ve neyle başlasam bilemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim ..
Ek gıdaya başlarken bu konuda bir soru varmı bilmiyorum ama kızım 6 aylık oldu ek gıdaya başlamak istiyorum azar azar. ama nasıl ve neyle başlasam bilemiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim ..