• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegime bişey olmasından korkuyorum :( :(

canocano

Bebeğimi verene şükürler olsun ♡
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
791
59
123
34
Merhaba kızlar 4 senelik bekleyişten sonra 5 haftalik hamileyim kasiklarimda belimde ağrı var çok şiddetli değil ama sürekli var arada bi geçiyo tekrar başlıyo :(
Bugün doktordaydim keseyi gördük gayet güzel oluşmuş dedi sancılari sordum normal dedi hamilelerde olurmuş ama benim içime sinmedi başka bi doktora daha gittim oda keseyi gördü onada sancilardan bahsettim düşük tehliken var dedi kanama yok kesede bi problemde yok çok şükür neye dayanarak düşük tehlikesi var dedi bilmiyorum iğne yazdı almadım kendi doktorum hamile olduğumu öğrenince Progestan verdi zaten kullanıyorum kafam cok karıştı bu durumu yaşayan varmı ilk bebeğim çok istiyoruz esimdede bendede problem var tedavi gördük olmadı kendiliğinden geldi meleğim şimdi çok korkuyorum lütfen bana bi akil verin :(

Merhaba kızlar 4 senelik bekleyişten sonra 5 haftalik hamileyim kasiklarimda belimde ağrı var çok şiddetli değil ama sürekli var arada bi geçiyo tekrar başlıyo :KK43:
Bugün doktordaydim keseyi gördük gayet güzel oluşmuş dedi sancılari sordum normal dedi hamilelerde olurmuş ama benim içime sinmedi başka bi doktora daha gittim oda keseyi gördü onada sancilardan bahsettim düşük tehliken var dedi kanama yok kesede bi problemde yok çok şükür neye dayanarak düşük tehlikesi var dedi bilmiyorum iğne yazdı almadım kendi doktorum hamile olduğumu öğrenince Progestan verdi zaten kullanıyorum kafam cok karıştı bu durumu yaşayan varmı ilk bebeğim çok istiyoruz esimdede bendede problem var tedavi gördük olmadı kendiliğinden geldi meleğim şimdi çok korkuyorum lütfen bana bi akil verin :KK43:
bence ikinci gittiğin dr sağlama almak için vermiş olabilir iğneyi, yaptırabilirsin sakıncası olacağını sanmam. kanama yoksa iyi bir işaret. sancı çok şiddetlimi yani dayanamayacağın gibi değilse çok endişe etme yani adet sancısı gibiyse o kadarı olağan. kasığında bıçak saplanması genelde yeni oluşumda oluyor 5 haftalıksın sanırım buda normaldir daha yeni batma yapabilir.Allah ım kucağınıza nasip etsin:) kabak çekirdeği yemenizi tavsiye ederim tutunmasına yardımcı olur.ayetel kürsi okuyun bol bol.

Canım bu saatte içini rahatlatayım istedim.Hamileliğin ilk aylarında kasık sancıları çok oluyor.En azından benim öyleydi her iki çocuğumda da...2. çocuğum için doktor her an düşebilir hazırlıklı ol diyordu.Progestan kullanmıştım bende.Allah a şükür doğdu kızım yaşına girecek.İnşallah senin bebeğin de sağlıklı sıhhatli doğar.Korkma,strese de girme.Herşeye inat onu karnında tutmaya çalış.Stres düşüğü tetikliyor.İnşallah doğacak bebeğin.Doya doya yaşa hamileliğini...:KK68:

Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla almak nasip etsin hamilelik boyunca bişey olursayı bende yaşadım doğunca daha da artıyor bu endişeler kanaman yokmuş bu iyiye işaret kanama olursa ilacını kullan ve doktoruna tekrar git

bence ikinci gittiğin dr sağlama almak için vermiş olabilir iğneyi, yaptırabilirsin sakıncası olacağını sanmam. kanama yoksa iyi bir işaret. sancı çok şiddetlimi yani dayanamayacağın gibi değilse çok endişe etme yani adet sancısı gibiyse o kadarı olağan. kasığında bıçak saplanması genelde yeni oluşumda oluyor 5 haftalıksın sanırım buda normaldir daha yeni batma yapabilir.Allah ım kucağınıza nasip etsin:) kabak çekirdeği yemenizi tavsiye ederim tutunmasına yardımcı olur.ayetel kürsi okuyun bol bol.
Sağol cvp verdiğin için cnm daha önce çok adet sancısı çektim bu onlar gibi değil okadar şiddetli değil yani bıçak gibi saplanmalar batmalar var insallah bişey olmaz ;)

Canım bu saatte içini rahatlatayım istedim.Hamileliğin ilk aylarında kasık sancıları çok oluyor.En azından benim öyleydi her iki çocuğumda da...2. çocuğum için doktor her an düşebilir hazırlıklı ol diyordu.Progestan kullanmıştım bende.Allah a şükür doğdu kızım yaşına girecek.İnşallah senin bebeğin de sağlıklı sıhhatli doğar.Korkma,strese de girme.Herşeye inat onu karnında tutmaya çalış.Stres düşüğü tetikliyor.İnşallah doğacak bebeğin.Doya doya yaşa hamileliğini...:KK68:
Cnm Allah razi olsun gerçekten içim rahatladı ağrılar çok şiddetli değil ama korkuyorum elimde değil ilk bebek olunca acemilikte oluyo ;) siz tecrübeli anneler iyiki varsınız ;)

Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla almak nasip etsin hamilelik boyunca bişey olursayı bende yaşadım doğunca daha da artıyor bu endişeler kanaman yokmuş bu iyiye işaret kanama olursa ilacını kullan ve doktoruna tekrar git
Aynen cnm bişey olucak sanıyorum her an tedirginlik yaşıyorum Allahima emanet

ozaman rahatla canım benimde oldu onlardan
Cevaplariniz beni rahatlattı gerçekten ;) çok dua ediyorum hergün Ayetel Kürsü Esmaul Hüsna okuyorum heleki eşimin heycanini gördükten sonra bebegime bişey olmasın diye daha çok yalvariyorum Rabbime inşallah kabul eder geri cevirmez ;)

Canom agrin siddetli degilmis korkmana hiç gerek yok canim kendini bosuna stres yapiyorsun... Kirmizi kanaman olmadigi sürece korkma endiselenme, iyi dusun iyi olsun, o bebek sizin mucizeniz, hediyeniz.. Rabbim nasip etti cok sükür..

Back