How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Premature Bebekler bebeğime beyin mr nerde çektirebilirim yardım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar bebeğimin mr çekilmesini istedi doktorumuz..fakat ben devlet hastanelerinde çektirmek istemiyorum...sizin tavsiye edebileceğiniz istanbul avrupa yakasında özel bir hastane varmı...fiyatlar yüksek galiba...ssk anlaşmalı iyi bir hastane varmı bildiğiniz...ama büyük ve tam teşekküllü gerçekten iyi bir hastane arıyorum...yardım edin lütfen....

canım iyi özel hastanelerde çektirebilirisn...
özelde istiyorsa radyotom&radyomar diye bir yer var hem fındıkzadede
hemde leventte..
iyi bir yer tamamen mr çekilen yer...

canim gecmis olsun hayirdir niye mr istedi doktor bebeginden tesr giden birsey yok insallah

arkadaşım geçmiş olsun..ne yaptın MR çektirebildin mi?? bende yakın zamanda Beyin MR si çektirdim kızıma özel bir hastanede ama Anadolu yakasındayım ben...

bu bizim 2. MR ımız ilkinde çok korkmuştum narkoz verildiği için ve devlet hastanesinde yaptırmıştık 6 ay sonra tekrar istediler biz de devlet hastanesinde gerçekten işlemler çok uzun sürdüğü için bu seferkini özelde çektirdik ve inan çok memnun kaldık her açıdan...hem çok ilgileniyorlar, hemde saatlerce bekletmiyorlar devlet hastanesinde olduğu gibi...Fakat 6 ay sonra yine istiyorlar beyin boşluğunda çok küçük bir kist gözüküyormuş önemli değilmiş fakat takip edilmesi lazımmış....anadolu yakası özel erdem hastanesi (çakmak)

Back