- 27 Ekim 2024
- 10
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi fatma altu
-
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Böyle bir şey yaşamadım ama size destek vermek istedim. Umarım 2,5 yaşındaki ameliyatı başarılı geçer ve tüm bu sıkıntılarınız sona erer. Doktorlar her ihtimali aileye söylemek zorundalar. Ancak bu tür ameliyatlar genelde başarı bile sonuçlanır. Ben inanıyorum ki çocuğunuz sağlığına kavuşacak ve 3 yaşında her şey normal olacak
Amin inşallah Allah razı olsunAllah acil şifalar versin yavrunuza
Size güç kuvvet versin
Zaman çok çabuk geçiyor, inanın bu zorlukları da atlatıp güzel zamanlarınız da gelir, oyun oynayıp birlikte güldüğünüz hayırlı anlar zamanlar nasip etsin Rabbim
Ne zaman ameliyat olacak tkibini nerde yaptırıyorsunuz yaAllah şifa versin bebeğinize. Sizi çok iyi anlıyorum bende benzer süreçlerden geçiyorum şuan. Anne karnında sol böbrek genişlemesini öğrendik. Up darlık olabilir dedi doktorumz, şaşırdık perinatologa gittik oda vur olabilir dedi. Ama herşey doğunca belli olacak dediler. Doğdu 1 haftalık olnca çocuk üroloji götürdük up darlık dedi. Nefrostomi takıldı sol böbrekteki idrar sonda tarzı birşeye geliyor. Oda enfeksiyon yapıyor sürekli malesef. Ve bebek olunca anlamıyor dikkt etmek gerekiyor, bakımı zor biraz. Ameliyt olack bebeğim sintigrafi çekimini bekliyor doktorumuz. Çok zor sürekli doktorda kontroldeyiz ama yinede halime şükür ediyorum en azından çaresi var ve geçecek. Sende öyle düşün şuan zor ama hepsi geçecek iyi olacak bebeğiniz. Allah dermansz dert vermesin.
Takibini konya şehir hastanesi çocuk ürolojide yaptırıyoruz. Ameliyat tarihi tam net değil, doktor sintigrafi çekimini bekliyor. Siz nerede takiplisiniz?Ne zaman ameliyat olacak tkibini nerde yaptırıyorsunuz ya
Biz Kayseri’de Erciyes üniversite hastanesinde takibi yapılıyor . Nefrolojidoç. Dr Sibel yel . Üroloji de prof. deniz Demirci . Çok araştırdım ürolojide kayseirde çok ünlüTakibini konya şehir hastanesi çocuk ürolojide yaptırıyoruz. Ameliyat tarihi tam net değil, doktor sintigrafi çekimini bekliyor. Siz nerede takiplisiniz?
Bende doğumdan önce çok araştırdım ankarada prof.dr berk burgu var iyi bir çocuk üroloji doktoru. Eğer konyada netice alamasaydm ona götürmeyi düşünüyordum. Şuan doktorumuzdan memnunuz. Sizinde aklınızda bulunsn VUR konusunda da youtubede videoları var bakabilirsiniz.Biz Kayseri’de Erciyes üniversite hastanesinde takibi yapılıyor . Nefrolojidoç. Dr Sibel yel . Üroloji de prof. deniz Demirci . Çok araştırdım ürolojide kayseirde çok ünlü
Tamam teşekkür ederim . Sizin derece kaç . Voiding çekildi mi . Bi de sintigrafi ne zaman yapacaklar biz 3 ay bitince yaptıkBende doğumdan önce çok araştırdım ankarada prof.dr berk burgu var iyi bir çocuk üroloji doktoru. Eğer konyada netice alamasaydm ona götürmeyi düşünüyordum. Şuan doktorumuzdan memnunuz. Sizinde aklınızda bulunsn VUR konusunda da youtubede videoları var bakabilirsiniz.
Bizim 4 derece. Voiding çekimi nefrostomi takıldıktan 1 gün sonra yapıldı daha taburcu olmadan. Kaçak yok demişlerdi. Sintigrafide cuma günü çekilecek. Sizin sintigrafi çekimi yapıldı mı?Tamam teşekkür ederim . Sizin derece kaç . Voiding çekildi mi . Bi de sintigrafi ne zaman yapacaklar biz 3 ay bitince yaptık
Evet sintifrafi yapıldı . Voiding de kaçak çıktı bizim . Simtigrafi de bir taraf %40 bir taraf %60 denildiBizim 4 derece. Voiding çekimi nefrostomi takıldıktan 1 gün sonra yapıldı daha taburcu olmadan. Kaçak yok demişlerdi. Sintigrafide cuma günü çekilecek. Sizin sintigrafi çekimi yapıldı mı?
Anladım. Sizin açtıkları şey enfeksiyon yapıyor mu bakımı nasıl oluyor. Biz antibiyotik kullanmamıza rağmen enfeksiyon oluyo malesef çok üzülüyorumEvet sintifrafi yapıldı . Voiding de kaçak çıktı bizim . Simtigrafi de bir taraf %40 bir taraf %60 denildi
Bizim mesane dışarıda küçük göbek deliği gibi bir delil açıldı . Sürekli bezin içine hem pipiden hem de vezikostomiden idrar geliyor . Bakımına alıştık zamanla . Özelden de görüşelim isterseniz bir kaç krem falan varAnladım. Sizin açtıkları şey enfeksiyon yapıyor mu bakımı nasıl oluyor. Biz antibiyotik kullanmamıza rağmen enfeksiyon oluyo malesef çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?