Bebeğimde vur5

fatma altu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
2
1
32
Herkese merhaba. üç ay önce doğum yaptım doğum yapar yapmaz bebegimi kuvöze aldılar böbreğinde şişme var dediler voiding çekildi sonucunda vur5 çıktı.
Bu süreçte hep pastanede yoğun bakımda kaldı yanına sadece emzirmek için girebildim bebeğim sürekli sonda ile durdu. Daha sonra Stetoskop yapıldı damarda tıkanıklık olup olmadığına bakıldı çok şükür çıkmadı sünneti yapıldı ve bizi taburcu ettiler ardından eve gider gitmez idrar yolları enfeksiyonu geçirdi tekrardan hastaneye yatış yapıldı ve bebeğimin karnına Vezikostomi açıldı. İdrarın karnından da geliyor. Üroloji Doktoru çocuğumun 2:30 yaşından sonra karnındaki deliği kapatılacağını söyledi iyi olacağını söyledi daha sonra böbrek doktoru DMA çekti böbreğim biri %39 biri %60 çıktı böbrek doktoru bakalım 2:30 yaşından sonraki ameliyat ameliyattan sonra kaçak olup olmayacağı önemli dedi çocuğum şu an üç aylık Her gün yüzüne bakıp üzülüyorum çocuğum doğduğu günden beri hep bir imtihanla buradaki anneleri görüyorum benimle aynı problemi yaşayan çocuğu iyileşen her şey yoluna giren var mı bana moral verecek kimse var mı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…