• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimde tümör var yaşayan yazsın nolur

tumudum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
8
3
1
30
Sağ boynunda kulağının altında ceviz kadar şişlik Fibromatozis colli dediler bilen yaşayan var mı bebeğim 1 aylık nolur bilgi verin nedir ne değildir riski tedavisi nolur yardım edin

Sağ boynunda kulağının altında ceviz kadar şişlik Fibromatozis colli dediler bilen yaşayan var mı bebeğim 1 aylık nolur bilgi verin nedir ne değildir riski tedavisi nolur yardım edin
Doktorlar ne dedi Yni boyun eğrisi mi olurmuş ne yani tam söylerseniz

Şuan sadece ultrasonda çıktı tortikolis artı bu hastalik varmış çocuk cerrahi onkoloji nöroloji hematoloji gidecekmiş ayrıca kalbinde ufurum var yaşayan var mı bilen yazsın daha doktorun görmesini bekliyoruz

Bende riskleri nedir bilemiyorum tortikolis var zaten o boyun eğriliğine yol açıyor bu tümörun sonuçları ne olur onu merak ediyorum
He işte öğrenmek istediğim tortikolis bizim başımıza da geldi ve 17 mm hiç korkma

Detay verir misin çocuğunda mi ortaya çıktı kaç aylıkken oldu şuan kaç aylık tedavide nasıl bir yol izlediniz ve sonuç şuan nedir
Numaramı özelden yazayım numaranı vermek istemezsen gizliden ara canım anlatayım

Back