Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar ne dedi Yni boyun eğrisi mi olurmuş ne yani tam söylersenizSağ boynunda kulağının altında ceviz kadar şişlik Fibromatozis colli dediler bilen yaşayan var mı bebeğim 1 aylık nolur bilgi verin nedir ne değildir riski tedavisi nolur yardım edin
Bende riskleri nedir bilemiyorum tortikolis var zaten o boyun eğriliğine yol açıyor bu tümörun sonuçları ne olur onu merak ediyorumDoktorlar ne dedi Yni boyun eğrisi mi olurmuş ne yani tam söylerseniz
He işte öğrenmek istediğim tortikolis bizim başımıza da geldi ve 17 mm hiç korkmaBende riskleri nedir bilemiyorum tortikolis var zaten o boyun eğriliğine yol açıyor bu tümörun sonuçları ne olur onu merak ediyorum
Detay verir misin çocuğunda mi ortaya çıktı kaç aylıkken oldu şuan kaç aylık tedavide nasıl bir yol izlediniz ve sonuç şuan nedirHe işte öğrenmek istediğim tortikolis bizim başımıza da geldi ve 17 mm hiç korkma
Numaramı özelden yazayım numaranı vermek istemezsen gizliden ara canım anlatayımDetay verir misin çocuğunda mi ortaya çıktı kaç aylıkken oldu şuan kaç aylık tedavide nasıl bir yol izlediniz ve sonuç şuan nedir
Olur da ben buranın özeli mesaj yeri neresi bilemiyorumNumaramı özelden yazayım numaranı vermek istemezsen gizliden ara canım anlatayım
Mesaj kutusu var orası herhalde yaz lütfenOlur da ben buranın özeli mesaj yeri neresi bilemiyorum
Nolur cevap ver çok ihtiyacım varNumaramı özelden yazayım numaranı vermek istemezsen gizliden ara canım anlatayım
Merhaba benim bebeğim 3 aylık ve bugün dr a gittim 0.5 milim fark var sziin bebeğiniz düzeldi mi acaba ne yapmalıyım tavsiye verir misinizHe işte öğrenmek istediğim tortikolis bizim başımıza da geldi ve 17 mm hiç korkma