Çocuk Hastalıkları Bebeğimde topuk kanında biyotinidaz eksikliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mia wallace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
120
56
98
40
Merhaba herkese,
Bebeğim 2 günlükken hastanede topuk kanı alındı, daha sonra 6 günlükken alındı, dün sağlık müdürlüğünden aradılar. İlk topuk kanı değerleri normalmiş. İkinci topuk kanında Biyotinidaz eksikliği çıkmış. 3. Topuk kanı istediler. Bugün yani 20 günlük iken 3. Yü verdik.
Değeri 53,40 gibi bişey. Fotoğrafını ekledim.
Bu durumu yaşayanlar ya da yorum yapabilecek olanlar var mı? Baya bi moralim bozuldu.

Geçmiş olsun canım bende kızımda yaşadım bizimki ilk alınan topuk kanında çıktı antalyaya sevk verildi ordada kan verdik biotin eksikliği dendi ama korkmamamiz gerektigi erken tedaviyle hiç bişey kalmayacagı söyledi öylede oldu ilk 3 ay hap kullandık hap kullanirken degerleri düzelti 3 ayda hapı bıraktık suan kızım 14 aylık çok şükür atlattık moralını bozma canım bu öyle denilen yada internette yazılanlar gibi bi hastalık degil tedaviyle heryer düzelicek bende senin gibi panikledim moralim bozuldu sütüm azalmaya baslamisti doktorumuz cok iyiydi konusarak bizim moralimizi düzelti rabbim yanınızda olsun en kısa zamanda atlatın insallah

Merhaba, bugün haber geldi, 3. Topuk kanı değerleri normal çıkmış. Korkacak bişey kalmadı , çok teşekkür ederim bu arada :) size de çok geçmiş olsun, atlattınız, insan ilk duyduğunda çok üzülüyor, korkuyor. Ama korkacak bişi de yokmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…