Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar 3 aylık bebeğiim prematüre doğdu 26 haftalık...ama sürekli burnunu kasıyorkaşlarıyla aynı anda burnunu büzüyor tik gibi hep yapıyor ara ara...nedir bu kadar küçük bebekte tik olurmu böylr bişey yaşayan varmı..korkuyorum..
canım korkma benim bebeğimdede vardı ona benzer şeyler. belki yüzü kaşınıyordur esnemek istiyordur vs. canını sıkma eğer bununla beraber ağlıyorsa doktorunla görüş derim ben
evet benimkide yapıyor.uykusu geldiğinde yapıyordur muhtemelen yada belki burnunda mümük varsa huylandırıyordu bebişi.çünkü benimki her kaşıdığında sümükleri çıkıyor.
50 günlük bir erkek bebeğim var.eşimin tiki var erkek çocuklarında daha sık görülüyormuş bebeğimde de olur mu sizce?Çok merak ediyorum.şu anda burnunu çekermiş gibi yapıyor boğazını temizleme şeklinde ses çıkarıyor tiki başlıyor olabilir mi ?