Bebegimde sicrama ve titreme var

bahtsiz87

Duam, iki minik el kabul olup tut ellerimden
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
57
20
18
38
20 günlük bebeğim var sürekli sıçrıyor bacagindada titreme oluyo ve ağzında bise varmış gibi çiğneme hareketi yapiyo bunlar epilepsi belirtisiymis sizlerin bebeklerinde varmı bunlar yenidoganda normal mi lütfen cevapp???

Irkiliyo benim bebegim ozellikle uyurken refleksmis sanirim.cigneme de arada oluyo midesindekiler geri geliyo kusacak gibi oldugunda.

Ewet genelde uyurken oluyo öyle pimpirikli oldum ki her hareketi bana acayip geliyor yarın gidi en doktora inşaallah bi sıkıntı cikmaz

Bebeklerin boşluğa düşer gibi irkilmeleri normal.
Fakat anormal bir durum olduğunda bir anne bunu hisseder.
O yüzden eğer içiniz rahat etmiyorsa bir an önce doktoruna götürün veya iyi bir çocuk doktoru araştırarak danışın.
Aksi halde o mu bu mu derken kendinizi boş yere yıpratırsınız.

En doğru bilgiyi size iyi bir çocuk doktoru verecektir.

İnşallah hiç bir şeyi yoktur yavrucağın. Rabbim sağlıklı ömür versin..

Bir an benim yavrumun ufaklığı geldi aklıma gözlerim doldu.
Maşallah diyeyim evladınıza, mis gibi kokar şimdi o, cennet cennet...
Doya doya çekin içinize... Hoppa:KK68::KK68::KK68:

Bebeklerin boşluğa düşer gibi irkilmeleri normal.
Fakat anormal bir durum olduğunda bir anne bunu hisseder.
O yüzden eğer içiniz rahat etmiyorsa bir an önce doktoruna götürün veya iyi bir çocuk doktoru araştırarak danışın.
Aksi halde o mu bu mu derken kendinizi boş yere yıpratırsınız.

En doğru bilgiyi size iyi bir çocuk doktoru verecektir.

İnşallah hiç bir şeyi yoktur yavrucağın. Rabbim sağlıklı ömür versin..
Evet insaallahh yoktur sagolunn herkesin bebeğine yÜn ömür saglik sıhhat versin rabbim benimkiyle birlikte yarın gidicez inşaallah doktora

20 günlük bebeğim var sürekli sıçrıyor bacagindada titreme oluyo ve ağzında bise varmış gibi çiğneme hareketi yapiyo bunlar epilepsi belirtisiymis sizlerin bebeklerinde varmı bunlar yenidoganda normal mi lütfen cevapp???
Belirtilere internetten baktiyaan bu sonuca ulaşmak normal :)) ama epilepsi olduğunu sanmıyorum benim kizimdada vardı.büyüdükçe geçiyor.uyuturken hafifçe yarım.kundak yap irkilmez.ama yok içim.rahat etsin diyorsan genede götür doktora

Bir an benim yavrumun ufaklığı geldi aklıma gözlerim doldu.
Maşallah diyeyim evladınıza, mis gibi kokar şimdi o, cennet cennet...
Doya doya çekin içinize... Hoppa:KK68::KK68::KK68:
Evet mis gibi kokuyo yavrum dediğiniz gibi. Sanki hemen buyuyecekmis gibi geliyor bana buyuyuncede öyle kucağımda durmuycak sevdirmiycek sikilacak onun için bol bol kokusunu cekiyorum içime

Belirtilere internetten baktiyaan bu sonuca ulaşmak normal :)) ama epilepsi olduğunu sanmıyorum benim kizimdada vardı.büyüdükçe geçiyor.uyuturken hafifçe yarım.kundak yap irkilmez.ama yok içim.rahat etsin diyorsan genede götür doktora
Ben anneme kizardim çok pimpiriklisin diye ama annelik böyle biseymis galiba hızlı nefes alsa korkuyorum yavaş nefes alsa korkuyorum bende kendimi sogukkanli sanırdım :) bide hamilelikte okadar çok sorun cikti ki artık her seyden korkar oldum şükür hamileliktekilerin hiçbiri uzun sürmedi

Ben anneme kizardim çok pimpiriklisin diye ama annelik böyle biseymis galiba hızlı nefes alsa korkuyorum yavaş nefes alsa korkuyorum bende kendimi sogukkanli sanırdım :) bide hamilelikte okadar çok sorun cikti ki artık her seyden korkar oldum şükür hamileliktekilerin hiçbiri uzun sürmedi
Olur böyle napacaksin annelik işte.dediğim.gibi hafif bi kundak yaparsın uyuturken rahat eder.zaten bi sure sonra yapmıyor öyle.

Bide o çiğneme hareketi değil emme hareketidir :))
Dediğin gibidir belkide :) ben belirtileri okudum ya ordan esinleniyom herhalde çocuğum emme yapıyı ben cigneme anliyorumdur paranoyak olmadan buyuseydi cucugum :)

Dediğin gibidir belkide :) ben belirtileri okudum ya ordan esinleniyom herhalde çocuğum emme yapıyı ben cigneme anliyorumdur paranoyak olmadan buyuseydi cucugum :)
Bak sana yapmadan gereken tek birşey söyleyim bebekle ilgili internete bakma:duduk: buradan sor yardımcı oluruz

Bak sana yapmadan gereken tek birşey söyleyim bebekle ilgili internete bakma:duduk: buradan sor yardımcı oluruz
Tamam canimm çok sagoll sende vakit ayırıp cevap yazan diğer arkadaşlardan hepinizdende Allah razı olsun

uykuya geçiş anında bende kolda atmalar oluyor mesela bazen vuctta bacakta.doktor bunun normal olduğunu nbet olmadıgnı söyledı ama sıcrama sadece dıger turlu farklı nöbet gecırıyorsa bu zaten epılepsıdır sanrım.bu arada teşekkur ederım bu rahatsızlıgı gecıren ınsanlar umarım kurtulur.benım tedavım iyiye gdiyor.doktor ılacımı azaltttı.dırenclı epılepsı olmayınca tedavı 2 ıle 5 yılda tamamlanıyor ben 4 yılımdayım 1 yıl daha ılac kullncam nöbet gecırmezsem doktor kesıcek ılacları

Back
X