Öncelikle merhabalar. 10 gun sonra 18 aylık olacak bebeğim var. Evde tv izliyor ama günlük yarim saat falan olmaz. Evde eşimle yeri geldi kavgalarımız oldu. Bunların bir çoğu büyük tartışmalar. Ve cahillik edip yanında oldu diyebilirim. Simdi bebeğim (tabii bnm kuruntum da olabilir) yaklaşık 1 haftadır boyle 5 yada 10 saniyeliğine dalıyor ve sol yanağını yana doğru seğirterek gülüyor. Ellerinde ayaklarında bir kasılma problem yok. İletişim kurabiliyor günlük hayatta. Her şeyi anlayıp kavrayabiliyor yaptığım muzik hareketlerini taklit edebiliyor (sar makara müziği gibi) anne, baba, dede, nene, anneanne, dedi (kedi), gibi kelimeleri konusuyor. Su istediğinde belirtiyor, yada baska nesneleri parmağıyla olabildiğince gösteriyor. Etrafında bir sey fark ettiğinde bnm başımı o yone döndürerek bnm de farketmemi sağlıyor. Vb diyebilirim. Ancak yazdığım gibi bir an dalıp sol yanağını yana doğru segirterek guluyor 5 yada 10 saniyeliğine. Etrafimdakiler bir sey yoktur. Aklına o an bir sey geliyor ona gülüyordur diyorlar ama bn yine de doktor randevusu aldım. Ancak buraya da yazmak istedim. Acaba zamanında ayni durumu yasayaniniz var mi diye.