B bervah Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Kasım 2023 19 1 1 24 3 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bervah #1 Merhaba yaşayan var mı? 40 günlük bebegim serum fizyolojik yaptım ve suan sadece burnundan hırılti sesi geliyor daha inceden hirilti falan yok tü ama
Merhaba yaşayan var mı? 40 günlük bebegim serum fizyolojik yaptım ve suan sadece burnundan hırılti sesi geliyor daha inceden hirilti falan yok tü ama
crn_21 Aslan anası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Aralık 2011 3.603 5.553 358 36 3 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bervah #2 Serum sonrası iyice temizlediniz mi? Yumuşayan sümük burnunu iyice tikamis olabilir temizlenmediyse Olumlu oy 0 Olumsuz oy
O ozefe123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2021 644 263 53 34 3 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi bervah #3 bervah .!.: Merhaba yaşayan var mı? 40 günlük bebegim serum fizyolojik yaptım ve suan sadece burnundan hırılti sesi geliyor daha inceden hirilti falan yok tü ama Genişletmek için tıkla... Kusan bir bebekmi? Bazen kustuğunda burnunada kaçabiliyor oda hırıltı yapar. Ama yenidoğan bebeklerde genelde oluyor endişelenmeyin çok artarsa başka şikayetlerle devam ederse doktorunuza danışın Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bervah .!.: Merhaba yaşayan var mı? 40 günlük bebegim serum fizyolojik yaptım ve suan sadece burnundan hırılti sesi geliyor daha inceden hirilti falan yok tü ama Genişletmek için tıkla... Kusan bir bebekmi? Bazen kustuğunda burnunada kaçabiliyor oda hırıltı yapar. Ama yenidoğan bebeklerde genelde oluyor endişelenmeyin çok artarsa başka şikayetlerle devam ederse doktorunuza danışın