How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları bebeğimde hipermetropi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

erintra123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
98
0
86
İstanbul
Bugün 6 aylık kızımızı aşı için doktora götürdük.Doktorumuz göz muayenesinide yaptıralım gelmişken dedi.Muayenede kızımızda 6,5 hipermetrop çıktı zamanla azalabiliceğini, 1 yaşında düşmezse gözlük verebileceğini söyledi.Gözünde hiçbir kaymada yok.Bu durumda olan arkadaşlar varmı? Paylaşırsınız sevinirim.Aman ihmal etmeyin

Bu tip şeyler 6 aylıkken anlaşılabiliyormuki benim bildiğim bebeklerde sadece doğuşdan katarak göz kayması falan varmı diye bakılabiliyor miyop hipermetrop gibi kusurlara daha büyükken bakıldığını biliyorum ben.Göz muaynesini göz doktoru yapdı değilmi

evet göz doktoru yaptı.ınanın bende çok şaşırdım bir yanımda inanmıyor açıkcası.Ayrıca çok da zor oldu.Umarım bişey çıkmaz.Okuduğum makalerde de 6 ayıkken ilk muayane başlar diyor.3-4 derece şu an için normalmiş

canım geçmiş olsun düzelir inşallah...biz de 6 aylıkken götürmüştük 1 derece astigmat dedi,geçebilir de geçmeyebilir de dedi,hayırlısı Allah'tan...

Back