KIZLAR kızıma bebelac ın muhallebilerinden püre olanlarından vermıştım(kızım 6 aylık bu arada) ..ancak dün akşamdan beri uyurken sürekli ağladı uykusunda..sanırım karnı ağrıodu.sabak yeşil kaka yaptı ve içinde sanki püreler vardı zeytin büyüklüğünde..hala da uykusunda ağlıyor..uyanıken pek sorun yok ama ? ne yapmalıyım??
KIZLAR kızıma bebelac ın muhallebilerinden püre olanlarından vermıştım(kızım 6 aylık bu arada) ..ancak dün akşamdan beri uyurken sürekli ağladı uykusunda..sanırım karnı ağrıodu.sabak yeşil kaka yaptı ve içinde sanki püreler vardı zeytin büyüklüğünde..hala da uykusunda ağlıyor..uyanıken pek sorun yok ama ? ne yapmalıyım??
selam bende bebeğime ek gıdalara yeni başladım.anne sütünden sonra alışmaları biraz sürüyor.benimkide 1 haftadır zorlanıyor yaparken vede ağlıyor sanırım karnı ağrıyor.ben zeytin yağı koydum bugün mamaya .1 sefer 1 tatlı kaşığı.işe yarar sanırım..kakasının rengine gelirse yediği şeylerin rengini alıyor bence.ben ıspanaklı,bezelyeli bir mama verdim.mamada yeşil dışkısıda aynı renk oldu..
evet olabilir püre halinde daha yenı yemeye basladı...yedii mama turuncuydu ama bisimki bir haftadır fln yeşil yapıyor ağrısı yoktu ama..püreyi hazmedemedi sanırım..zeytinyağı da ii fikir acaba herkes nasıl yapıyor
evet olabilir püre halinde daha yenı yemeye basladı...yedii mama turuncuydu ama bisimki bir haftadır fln yeşil yapıyor ağrısı yoktu ama..püreyi hazmedemedi sanırım..zeytinyağı da ii fikir acaba herkes nasıl yapıyor
ben internette bir sitede okumuştun zeytinyağını yemeklerine mesela sebze püresine 1 kaşık zeytin yağı ekleyin yazıyordu....birde benim 3. çocuk ilklerindede zeytinyağı kullanmıştım....
bizde de muhallebi yedikten sonra gece kıvranmaları başlıyordu. herşeyi denedim geçmedi. en son çare muhallebiyi vermemek oldu. şimdi rahat rahat uyuyoruz.