Merhaba, benim kızım 7. ayının içinde ilk 3 ay sağ göz kapağı inanılmaz düşüktü baya diğerine göre kapalı gibiydi ama kendiliğinden geçti, çok yorulursa gözü o zaman dikkatimi çekiyor ama bu kontrolünde soracağım doktoruna, sen de sor istersen. Çevreden gelen tepkileri takma sakın
Aynı işte ya, ben açıkçası çok takmadım, eşim çok ısrar ediyor diye soracağım bir doktora :)Çok teşekkür ederim öncelikle..rahatladım resmen..göz doktoru arkadaşımıza fotoğrafını yolladık, o da bebeklerde göz asimetrisinin olabileceğini zamanla düzeleceğini söyledi..biz yine de göz doktoruna gideceğiz..
Bazen hiç belli olmuyor bazense diğerine göre daha düşük duruyor..şöyle bişey de var diğer göz kapağı da fazla açık gibi..
Merhaba benim kızım ameliyat oldu Istanbul dayım, 3 yaşında başarılı bir operasyon geçirdi ameliyat üzerinden 8 yıldım geçti herşey çok güzel doktorumun adı Pelin Kaynak Bana mesajı atabilirsiniz inşallah siz de mutlu sona ulaşırsınız.4 aylık bebeğimde doğuştan gelen tek göz kapağında hafif derecede düşüklük var.uykusu geldiği zaman biraz daha belirginleşiyor..görmeyi etkilemediği için takmıyordum ama insanlar gözüne ne oldu diye sormaya başladıkça çocugumun ilerdeki psikolojisi adına kaygılandım..
Bebekken hafif göz kapak düşüklüğü olup da kendiliğinden düzelen var mı?
Yoksa kozmetik açıdan ameliyat mı gerekiyor?..
Merhaba, benim kızım 7. ayının içinde ilk 3 ay sağ göz kapağı inanılmaz düşüktü baya diğerine göre kapalı gibiydi ama kendiliğinden geçti, çok yorulursa gözü o zaman dikkatimi çekiyor ama bu kontrolünde soracağım doktoruna, sen de sor istersen. Çevreden gelen tepkileri takma sakın
Merhabalar cok zaman olmus ama benimde bebegimde dogustan goz kapagi düşüklüğü var suan 5 aylik ilk zamana göre biraz açıldı görmesini etkilemedigi icin doktor 9.ayda kontrol dedi. 4 yaşından öncede ameliyat onermiyor sizler nasil bir yol izlediniz bebisiniz büyümüştür4 aylık bebeğimde doğuştan gelen tek göz kapağında hafif derecede düşüklük var.uykusu geldiği zaman biraz daha belirginleşiyor..görmeyi etkilemediği için takmıyordum ama insanlar gözüne ne oldu diye sormaya başladıkça çocugumun ilerdeki psikolojisi adına kaygılandım..
Bebekken hafif göz kapak düşüklüğü olup da kendiliğinden düzelen var mı?
Yoksa kozmetik açıdan ameliyat mı gerekiyor?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?