- Konu Sahibi yusufcuxgxun annesi
Selam arkadaşlar. Ben bu siteye dün üye oldum. İki aylık yusuf adında dünya tatlısı bir bebeğim var. Normal doğumla dünyaya geldi herşey çok güzeldi taki bebeğimin bağırsaklarında sorun olduğunu öğrenene kadar. bebeğim doğduktan sonra gaitasını yapamadı hemen doktora götürdük doktor bağırsaklarının boş olduğunu,doyarsa kakasını yapacağını söyledi eve geldik o gece sabaha kadar bebeğim uyumadığı gibi hep ağladı.Sabah erkenden tekrar doktora götürdük bu kez çocuk cerrahına sevketti bizi. bağırsağının bir bölümünde sinir yokmuş alttan tüp yaptılar bilen arkadaşlar vardır belki yani kakasını yaptırıp rahatlattılar bebeği. tam 10 gün hastanede kaldık bebeğim çok acılar çekti. Allah a şükürki ameliyata gerek kalmadan düzeldi yavrum . Bebeğim şuan iki aylık iki gün önce kontrole götürdük ve doktor göbeğinde fıtık olduğunu ve cerraha göstermemiz gerektiğini söyledi ama ben çok korkuyorum ;(( ya ameliyat falan derse..
zaten çok acı çekti yavrum napacağımı bilemiyorum lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız
zaten çok acı çekti yavrum napacağımı bilemiyorum lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız