Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2,5 aylık oluncaya kadar Dr hiç tahlil yapmadı mı?Kuvesteyken sarılığı başladı ve hala gecemedi öyle olup sonradan geçen varmı doktor hemotoloji bölümüne git dedi uzamış dedi karaciğer sorunu faln olabilir dedi öyle olup geçen oldumh
Yaptık canım kan tahlili idrar tahlili hepsi temiz çok şükür işte sarılık geçmedi bende diyorum eğer karaciğer de sorun faln olsa illa kan değerli faln sorun çıkardı2,5 aylık oluncaya kadar Dr hiç tahlil yapmadı mı?
Kızımın anne sütü sarılığı vardı,üç ayda geçti ama biz bütün tahlilleri yaptırmıştık.
O zaman anne sütü sarılığı,dediğim gibi kızımın üç ay sürmüştü.Arkadaşımın kızı dört aya kadar sapsarıydı.Yaptık canım kan tahlili idrar tahlili hepsi temiz çok şükür işte sarılık geçmedi bende diyorum eğer karaciğer de sorun faln olsa illa kan değerli faln sorun çıkardı
Siz ne tür tahliller yaptırdınız mesela anne sütünde olduğu nasıl anlaşıldiO zaman anne sütü sarılığı,dediğim gibi kızımın üç ay sürmüştü.Arkadaşımın kızı dört aya kadar sapsarıydı.
Tahlilleri yaptırmışsanız sorun yok Allah’ın izniyle
İdrar ve kan tahlili detaylı yapılmıştı ve çok şükür sorun çıkmayınca,doktorumuz anne sütü sarılığı demişti.Siz ne tür tahliller yaptırdınız mesela anne sütünde olduğu nasıl anlaşıldi
Çok emziriyorum canım ama ben bir şey fark ettim benim bebeğim küvette yaptı ve ben bebeğimi emzirdiğim gün net hatırlıyorum o gün bebeğimde sarılık başlamıştıİdrar ve kan tahlili detaylı yapılmıştı ve çok şükür sorun çıkmayınca,doktorumuz anne sütü sarılığı demişti.
Tek çare sizin bol bol emzirmeniz,kakasıyla birlikte sarılığı atıyor.
Bütün bebeklerde sarılık olabilirÇok emziriyorum canım ama ben bir şey fark ettim benim bebeğim küvette yaptı ve ben bebeğimi emzirdiğim gün net hatırlıyorum o gün bebeğimde sarılık başlamıştı
Biliyorum canım işte uzayınca sknti oluyor olmuyorsa bile gelen giden söylüyorBütün bebeklerde sarılık olabilir
Tahmin edebiliyorum canım,aynı süreçten geçtikBiliyorum canım işte uzayınca sknti oluyor olmuyorsa bile gelen giden söylüyor
Siz ne tür tahliller yaptırdınız mesela anne sütünde olduğu nasıl anlaşıldi
Benim bebeğimde 40 günlük oldu sarılık değeri şu an 7 olmuş ama bir türlü vücündan geçmiyor yüznde de var vücudunda da sadece gözlerinde yok ama reni çok çok koyulaşmış tahlil yaptı karaciğer tahlili değerler normal çıktı bende bir türlü anlayamdım neden rengi böyleKuvesteyken sarılığı başladı ve hala gecemedi öyle olup sonradan geçen varmı doktor hemotoloji bölümüne git dedi uzamış dedi karaciğer sorunu faln olabilir dedi öyle olup geçen oldumh
Anne sütü vermeyi buraktinmiBütün bebeklerde sarılık olabilir
Benim bebegiminde teni koyulasmisBenim bebeğimde 40 günlük oldu sarılık değeri şu an 7 olmuş ama bir türlü vücündan geçmiyor yüznde de var vücudunda da sadece gözlerinde yok ama reni çok çok koyulaşmış tahlil yaptı karaciğer tahlili değerler normal çıktı bende bir türlü anlayamdım neden rengi böyle
Aksine anne sütü ile atacak o sarılığıAnne sütü vermeyi buraktinmi
Benim bebegiminde teni koyulasmis
Kime yazmıştınız acaba bizi sorduysanız bizimkinin değeri 2 gün önce 7 çıktıKaç çıkıyor sarılık değeri
7 yüksek bir değer değil diye biliyorum. İyi besleyin, emzirin sık sık. Gösterin isterseniz neden uzadığını öğrenin.Kime yazmıştınız acaba bizi sorduysanız bizimkinin değeri 2 gün önce 7 çıktı
Uzayan sarılın olabilir miş ama rengi koyu diye kokrutuyıd beni çok kara bir bebek olmuş değerleri nomral çıktı ama hinede endişeliyim7 yüksek bir değer değil diye biliyorum. İyi besleyin, emzirin sık sık. Gösterin isterseniz neden uzadığını öğrenin.
7 yuksek degil, yanlis hatirlamiyorsam 13 uzeri yuksek sayiliyor.Uzayan sarılın olabilir miş ama rengi koyu diye kokrutuyıd beni çok kara bir bebek olmuş değerleri nomral çıktı ama hinede endişeliyim