Bebeğimde Egzama Var Ankara'da Önereceğiniz Prof.Dr Var mı?

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
mrb arkadaşlar benim 11 aylık bebeğim var yüzünde egzama var kaç dr. götürdük ama bi çare olmadı geçer gibi oluyokaşıyo ve tekrar başa dönüyo.çok üzülüyorum.ankarada önereceğiniz dermatoloji dalında prof.dr varmı varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Benim bebeğimde de vardı. Biz Uğur Hindioğlu na götürdük. Kendisinin de bebeği var. Çok ilgilendi. Zaten araştırırsan Ankara nın en iyi dermatologu diye biliniyor ama Prof. değil.

yavurumun yüzünü kaplıyo tarası( kremlerde işe yaramıyo.canım sizin yaralar geçtimi tamamen fayda gördünüzmü dr. den

merhabalar...benim de kızım da aynı durum var. suan 2 yaşını 3 ay geçti. ve egzeması 5 aylıkken başladı. götürmediğimiz doktor kalmadı. Almanya da bile bir dermatoloğa götürdüm ama herkes kendiliğinden geçer nemlendirin diye başından saldı. 2 ay önce Dışkapı SSKnin çocuk bölümüne götürdüm. Pediatri doktorumuz bizi hemen ALERJİ VE İMMUNULOJİ bölümüne yönlendirdi. orda bir sürü tessten geçti. Ve alerji kan değerleri 2. derecede yüksek çıktı. Alerjiye bağlı egzeması war kızımın. şuan süt içmesi ve balık tüketmesi kesinlikle yasak 1 ay sonra tekrar kan alınacak ve bu iki gıdadan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakacaklar. yaklaşık 1 aydır ne süt içiyor ne balık yiyor ve yüzünde gerçekten bir düzelme var. sizede orayı tavsiye ederim. Pediatri de DR ATİLLA ÇİFÇİ, ALERJİ VE İMMÜNULOJİ DE DE DR. AYŞEGÜL AKAN HOCALARI TAVSİYE EDİYORUM. gerçekten çok ilgililer. eğer çok kalabalık oralar diye çekinirsen 182den randevu alıp gidebilirsini sırada bekleme gibi sorununuz da olmaz. geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda R abbim şifa verir

cvpınız için çok tşk ederim en kısa zamanda götürcem çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…