Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sagolun.eşimde de çıkmıştı bi kac sene önce onunkini kesmislerdi baya.neden oldu anlamadim iki gün önce yoktu dünde bakmadim bugun banyo yaptırırken gördüm çok üzüldümGecmis olsun,uzuldum.
Ama neden kessinler,oyle sey olur mu?
Antibiyotiklerle tedavi ederler.Eger derinde olusmus bir apse olsa bosaltilirdi belki de ciban oyle bir sey degil ki..
Sanmam,ne kadarlik bebeginiz?cok sagolun.eşimde de çıkmıştı bi kac sene önce onunkini kesmislerdi baya.neden oldu anlamadim iki gün önce yoktu dünde bakmadim bugun banyo yaptırırken gördüm çok üzüldüm
14 aylikSanmam,ne kadarlik bebeginiz?
kızarık şiş nohut kadar ve ortasi sivilce gibi beyazEtrafiyla birlikte kizarik ve sis mi,kucuk capta iltihap mi?
bende istemiyorum tabi kessinler filan nasıl dayansın yavrum.oneriniz için sagolun yarın goturcem umarım hemen iyileşir.Firinda iyice yumusatilmis sogan iltihaplari bosaltmakta birebirdir.
Firin posetinde pisirebilirsiniz ornegin.
Gece uyurken uzerinde tutabilirseniz eminim fayda verir.
Doktora herihtimal danisin fakat kesme filan razi olmayin bence.
Kardesimin yanaginda kocaman bir ciban cikmisti.
Annem babam doktora goturmustu,ben de yanlarindaydim.
Bir amca dedi ki cocuga dokundurmayin,boyle yapin,iltihap bosalir,sonra verdigi ilaci kullanirsiniz.Gercekten de oyle oldu,kac yil gecti unutmam.
foto çekicemde izin vermiyor ama bence çıban yaniIlikken uygulaniyor tabii ki..
çok teşekkür ederimFazla buyuk degil yine de,doktor pomat vs verir,agizdan da antibiyotik buyuk ihtimal,gecer merak etmeyin.Gecmis olsun