- Konu Sahibi goncakogus
-
sevgili goncakogus. benm hamileliğimin 7. ayında bebeğimde böbrek büyümesi olduğu söylendi. ankaraya sevk edildim. bu konuda uzman olan prof sinan beksaç a yönlendirildim. teşhisi onayladı. ama hemen sezaryen önerdi. kabul etmedim. üç hafta sonra büyümenin devam ettiği görüldü. tekrar ank ya gittim. aynı doktor başka bir müdahale yöntemi denedi. benim karnımdan oğlumun böbreklerine iğne ile girip su almak istediler. ancak bu oldukça zor oldu ve başaramadılar. sonra sezaryenle doğuma aldılar. herşey burada başladı. 10 gün sonra tekrar gelmemi istediler. gittim ama herhangi bir terslik görmediler. bende ist da GATA ya başvurdum. tedavi süreci orada devam etti. Aslında 3 yıl boyunca hiç bir tedavi uygulamadılar. tek yaptıkları oğlumu delik deşik edip araştırıyoruz demeleri oldu. bu rahatsızlık anne karnında görünüyorsa bile doğumdan sonra zamanla kendi kendine düzelebiliyor. merak etme ve çocuğunu hırpalatma. özellikle araştırma hastanelerine asla gitme. hamilelikte bu durumun görülmesi çok sıradışı bir durum değil. doğumu beklemeye çalış. en azından panikleme. 3 yılım banada oğlumada zehir oldu. hiç bir tedavi uygulamadılar. bir şurup bile içmedi. sadece delip durdular. 3 yıl nsonra "AAAAA düzelmiş" dediler. anlayacağın rahatını bozma. daha ayrıntılı bilgi istersen buradan sor ben sana açıklarım. kendine ve bebeğine iyi bak.
Meraba bobrek buyumesi icin donus yaparmisiniz?sevgili goncakogus. benm hamileliğimin 7. ayında bebeğimde böbrek büyümesi olduğu söylendi. ankaraya sevk edildim. bu konuda uzman olan prof sinan beksaç a yönlendirildim. teşhisi onayladı. ama hemen sezaryen önerdi. kabul etmedim. üç hafta sonra büyümenin devam ettiği görüldü. tekrar ank ya gittim. aynı doktor başka bir müdahale yöntemi denedi. benim karnımdan oğlumun böbreklerine iğne ile girip su almak istediler. ancak bu oldukça zor oldu ve başaramadılar. sonra sezaryenle doğuma aldılar. herşey burada başladı. 10 gün sonra tekrar gelmemi istediler. gittim ama herhangi bir terslik görmediler. bende ist da GATA ya başvurdum. tedavi süreci orada devam etti. Aslında 3 yıl boyunca hiç bir tedavi uygulamadılar. tek yaptıkları oğlumu delik deşik edip araştırıyoruz demeleri oldu. bu rahatsızlık anne karnında görünüyorsa bile doğumdan sonra zamanla kendi kendine düzelebiliyor. merak etme ve çocuğunu hırpalatma. özellikle araştırma hastanelerine asla gitme. hamilelikte bu durumun görülmesi çok sıradışı bir durum değil. doğumu beklemeye çalış. en azından panikleme. 3 yılım banada oğlumada zehir oldu. hiç bir tedavi uygulamadılar. bir şurup bile içmedi. sadece delip durdular. 3 yıl nsonra "AAAAA düzelmiş" dediler. anlayacağın rahatını bozma. daha ayrıntılı bilgi istersen buradan sor ben sana açıklarım. kendine ve bebeğine iyi bak.
Merhaba benim bebegimdede bobrek buyumesi saptandi konu acilali baya olmus ama nasil suan bebisler acabaMeraba bobrek buyumesi icin donus yaparmisiniz?
Canim sendedemi var sorunMerhaba benim bebegimdede bobrek buyumesi saptandi konu acilali baya olmus ama nasil suan bebisler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?