Bu satırları yazarken 10 aylık bebeğim, meleğim arka koltukta uyuyor. saat sabahın 05:00 i ven ben onun başında iyi bir uyku çekebilmesi için bekliyorum. öncelikle evimize gelen bir yakınımızın kızı gripti ve sağolsun iki kızıma eşime ve bana bulaştırdı. doktora götürdüm, doktor bey viral yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi, kulaklarına gelmemiş. antibiyotik e gerek yok, şurup kullanın dedi. fakat 39.5 ateşi ve öpmeye kıyamadığım yanaklarının al gibi kızarıp kucağımda bayılan yavrumu görmeye dayanamayınca mecburen eczaneden daha önce kullandığım bir antibiyotik i aldırdım ve 3 gündür onu kullanıyoruz, sonuçta o hasta kız gitti yerine eski neşeli bebeğim geldi, derken bu seferde bu gece öksürük ve balgam var, Tonimer damla ile burnunu temizledim, yatırmadan önce fakat saat 04:30 gibi sürekli öksürmeye başladı, uyanamıyorda öksüre öksüre tutkal gibi yapışkan balgam çıkardı ve biraz rahatladı gibi, şu anda odasında nemlendirici açık, tekrar burnuna Tonimer sıkıp temizledim. başında bekliyorum. bence daha en başından tedaviye hemen başlamalı ve balgam için ise nemlendirici kullanılmalı.