• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİM

oğlumun yüzünde de vardı,açık kırmızı renkli.tahmini 1 yaşından sonra geçti.
 
Merhabalar canım;
Benim kızızm doğduğunda göz kapağında küçük çilek misali bir leke vardı.Zamanla gitti.Sanırım 7-8. ayında hiç kalmamıştı.Popişte gül var o duruyor:)gül gibi olan açık kahve rengi.
Geçer inşallah zamanla
 
bebeğinizi sağlıkla büyütün. üzülmeyin büyük ihtimal geçiyor.
benim kızımın da doğduğunda kaşlarının arasında, burnunun kenarlarında, bel kısmında vardı, silik kırmızı şeklindeydi, zamanla hafifledi ve şimdi hiç yok. o zaman dr.a sorduğumda da normal geçer demişti.
 
Kızlar merhabalar
Ben doğum yapalı 4 ay oluyor. Bebeğim Erenim dünyalar tatlısı maşaallah. Fakat doğum lekesi var hem gözünün üzerinde hem arka ensede hem de alnında.doktorlara sordum geçer ama zaman alır biraz dediler. netten araştırdım geçebiliyomuş, geçmeyen de oluyomuş. Lekeleri çok kırmızı değil silik kırmızı ama belli yine de. Geçer diye umut ediyorum ama yine de sormak istedim bazen üzülüyorum ister istemez. Acaba aranızda bu durumu yaşayan yada gören ,bilen var mı ? Varsa sonuç nedir geçti mi? Cevaplarsanız çok sevinirim.
benim kızızmda 4 buçuk aylık...gözünün üzerinde ve ensesinde var dediğiniz gibi kızarıklık...yeğenimde de vardı geçti 1 yaşına girince...geçer merak etmeyin
 
Merhabalar canım;
Benim kızızm doğduğunda göz kapağında küçük çilek misali bir leke vardı.Zamanla gitti.Sanırım 7-8. ayında hiç kalmamıştı.Popişte gül var o duruyor:)gül gibi olan açık kahve rengi.
Geçer inşallah zamanla
popişini yesinler :KK48: oda kalmaz hiç inşaallah.
 
eşimin ensesinde var daralınca falan kızarıyor ama saç kapatıyor birinin iyice incelemesi lazım görmesi için.
 
Back
X