• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Allah razı olsun herkesten 3 doktora göründüm 3 ü de aynını dedi.yarın ayrıntılı ultrasona giriceğim.aldıracağım galiba fakat günah olmasından korkuyorum.

kardeş 3 kişi de aynı şeyi söylediyse öyledir.
maalesef nöral tüp defektli bebekler hele de anensefalik galiba senin bebeğin de, yaşamıyorlar.

Allah yardımcın olur. Ama bu zamanda doktorlara da güven olmuyor.
Benim arkadaşın kardeşinede bebek down sendromlu alalım demişti. Bende o zaman hamileydim. benim dr.a gidin birde o baksın demiştim. Gittiler dr.um diğer doktorun verdiği raporu yırtıp atmış. Sapasağlam bu demiş. Doğdu 2 yaşına geliyor. Hiç birşeyi de yok. eğer arkadaş bana anlatmasaydı o an, oda aldıracaktı.
İnş. bir mucize olurda bebeğini sağsalim kucağına alırsın.

(Bugün mübarek kandil gecesi, dualarım sen ve bebeğinle)

6. ayıma girmek üzereyken 2.gebeliğimde dokturum bebegin cenesi olusmamiş almaMız lagzım dedi nasıl üzüldüm sonraki gün capaya gittim 1ay sonrasına randevu verdiler ordan hasekiye gittim durumu anlattım en az 5 doktur ultrasonda baktı hatta resmini cektiler bebegimin hersey normal dendi sevinçten aglamiştim şuan oglum 2 yaşini geçti allhıma şükürler olsun bi terslik yok kesinlikle araştrma hastanesine gitmeni önerim ..aklıma gelmişken anlatım bir pazar günüydü ayagım kırıldı hemen en yakın özel hastaneye götürdü eşim beni tabi ozman ssk da yok pazar günü nöbetci drlar var rötgen cekildi nasıl bir acı cekiyorum ..dr eşime karınızın ayagına platin takmaliyız acil dedi 14 bin tl fiyati eşim kabul etti o sırada acil mudahalede bir temizlikçi adam yanıma geldi kızım doktular konuşuken duydum para icin ayagına platin takacaklar al eşini devlet hastanesie git dedi damın korktugu beliydi deme diyede beni uyardı eşime dedim devlet hastenesine gittik alcııya aldılar 10gün sonra norma yaşantima devam ettim ..oglum fmf hastası karın agrsı için gittik apandis dedilerr hemen ameliyata alcaklardı tabı dr dedim bekleyin dedeye babanemize soralim kacıcaz ya hastaneden:1: eşimi cıkardım dogru araştirma hastaneine tabi atak gecirdiği icin şiddettli karın agısı normal dediler sAKIN ARAŞTIRMADAN KARAR VERMEYİN :34:

Son düzenleme:
Allahım yarabbim yaresulullah....Nasıl iş bu ya.Para için yapılır mı?Sağlıkla oynanır mı? Allah böylelerinden uzak tutsun bizi...

Seninde Allah yardımcın olsun canım.Allah sağlık versin sana da bebeğine de...

İstanbul'da isen mutlaka Prof.Dr. Rıza Madazlı'ya gitmeni öneririm. Tel 0212 291 68 55 - 57

Allahım bol sabır versin inşallah.

Son düzenleme:
17 haftalık hamileyim. bebeğimin beyninde genişleme varmış omur iliği oluşmamış doktor dediki yaşamaz dedi.ama korkuyorum aldırmaktan alalım dedi.böyle bısey yasayan var mı.kafası limon kafa dedi.beyni gittikçe genişliyormuş

eğer istanbuldayn prof. dr. atıl yüksel e gitmeni öneririm
normalde 3 aydan önce randevu bulmak imkansız
ama durumunun önemini anlatırsan yardımcı olurlar diye düsünüyorum
ayrıntılı ultrason konusunda cok meshur bir profesor
sadece bu isi yapıyor ve cok gelismis aletleri var

yorumlarınızdan dolayı Allah herkesten razı olsun daha sonra 4 doktor daha gördü bir profösör daha gördü aynı seyi söyledi.bize suan herkes aldırın diyor.o kadar cok uzuzluyorum kı ilk gebelıgım hem de korkuyorum.baskka bı sehırdeyım kımsem yok.normal doğumla alacaklar cok korkuyorum.annem de dediki düşenmeyın dusundukce bebek daha cok buyuyor pazartesi aldırmaya gıdıcegz galıba ama bılmıyorum hıc bu kadar caresız kalmamıstım.

Back