- 18 Mayıs 2020
- 135
- 47
- 18
- 32
- Konu Sahibi senguler0011
-
Ebe = Doktor. Kimi dinlemeniz gerektiğini biliyorsunuzKızlar günaydın
Konunun yeri tam olarak burası mı bilmiyorum ama en çok burdan cvb alabilirim diye buraya açtım.
Kızım 17 aylık dil bağı var ameliyat olacak 1 hafta sonra ama sağlık Ocağı ebemiz 3 yaşından önce ameliyat ettirme belki tekrar birleşir dedi kafam karıştı
Açıkcası ufak bi ameliyat ama yine de endişelendiyor beni
Şimdiden teşekkür ederimcevaplarınız İçin.
Tabibi şüphesiz ama kafam da karışmadı değilEbe = Doktor. Kimi dinlemeniz gerektiğini biliyorsunuz
2 doktor farklı görüşte olsa neyse de. Siz bi 2. Doktora gidin en iyisi.Kızlar günaydın
Konunun yeri tam olarak burası mı bilmiyorum ama en çok burdan cvb alabilirim diye buraya açtım.
Kızım 17 aylık dil bağı var ameliyat olacak 1 hafta sonra ama sağlık Ocağı ebemiz 3 yaşından önce ameliyat ettirme belki tekrar birleşir dedi kafam karıştı
Açıkcası ufak bi ameliyat ama yine de endişelendiyor beni
Şimdiden teşekkür ederimcevaplarınız İçin.
Yanlış anlaşılmasın her meslek çalışanına saygım sonsuz ama ebe işini yapsın doktorun işine karışmasın. Sadece kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramamış söylediği.Tabibi şüphesiz ama kafam da karışmadı değil
Beslenemede bi sorun yok şu andaKonuşması ve beslenmesi sorun olmuyor mu dil bağı ile? Kocaman çocuk olmuş, daha fazla engellenmemeli. Hemşirenin bu yorumunu doktora sor bakalım tıpta yeri var mıymış
Ya hayır aslında ama ne bilim tekrardan müdahale yapabilirler deyince bi endişelendimDoktorun dedikleri dururken ebenin dedikleri mi kafanızı karıştırdı?
Kaç yaşında oldu ameliyati acabaBenin yigenimdede ayni sorun olmustu kücük bir ameliyatla gecirdi sükür simdi cok iyi Allah bebisinizede saglik versin en kisa zamanda hayirlisiyla atlatir insallah.
Teşekkür ederimYeğenim (hatta iki yeğenim olabilir) yaşını doldurmadan oldu, böyle bir ihtimal bahsi geçmemişti.
Tam bir yasina girecegi zamanda olmustu şu an iki yasinda doktorun onlara demesi ne kadar erken olursa o kadar iyiymis onlarda hemen yaptirdilar sükür canim.Kaç yaşında oldu ameliyati acaba
Yanlış anlaşılmasın her meslek çalışanına saygım sonsuz ama ebe işini yapsın doktorun işine karışmasın. Sadece kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramamış söylediği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?