Bebeğim!!

senguler0011

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
135
47
18
32
Kızlar günaydın
Konunun yeri tam olarak burası mı bilmiyorum ama en çok burdan cvb alabilirim diye buraya açtım.
Kızım 17 aylık dil bağı var ameliyat olacak 1 hafta sonra ama sağlık Ocağı ebemiz 3 yaşından önce ameliyat ettirme belki tekrar birleşir dedi kafam karıştı
Açıkcası ufak bi ameliyat ama yine de endişelendiyor beni
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız İçin.

Ebe = Doktor. Kimi dinlemeniz gerektiğini biliyorsunuz

2 doktor farklı görüşte olsa neyse de. Siz bi 2. Doktora gidin en iyisi.

Tabibi şüphesiz ama kafam da karışmadı değil
Yanlış anlaşılmasın her meslek çalışanına saygım sonsuz ama ebe işini yapsın doktorun işine karışmasın. Sadece kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramamış söylediği.

Konuşması ve beslenmesi sorun olmuyor mu dil bağı ile? Kocaman çocuk olmuş, daha fazla engellenmemeli. Hemşirenin bu yorumunu doktora sor bakalım tıpta yeri var mıymış

Benin yigenimdede ayni sorun olmustu kücük bir ameliyatla gecirdi sükür simdi cok iyi Allah bebisinizede saglik versin en kisa zamanda hayirlisiyla atlatir insallah.

Bi arkadadimin iki cocugu da 40 i cikmadan oldu tekrarlamadi. Gec mi farkedildi sizin? Benim cocugum da dogar dogmaz kontrol edildi sonra aylik kontrollerinde bakildi

Bir başka doktora daha başvurun.
Bu söylediğinde haklılık payı olabilir. (çünkü ameliyat için yaşı bekleyenler oldu etrafımda)
Yalnız çocuğun yapısını biz bilemeyiz, işin uzmanı aibilebilir ancak.

Dil bağı sadece beslenmeye değil konuşmaya da etki eder. Beslenmeye etki edenler zaten hemen oluyorlar ememedikleri için. Sizin bebeğiniz de artık konuşma evresine gelmiş yaptırılmazsa konuşma sorunları olma ihtimali yüksek. Zaten bildiğim kadarıyla steril şartlarda kliniklerde bile yapılabiliyor. Geçmiş olsun

Emin degilseniz ikinci doktordan fikir alin. Ebeler konusunda sunu söyleyebilirim: bir cok muhtesem ebe var, ama aralarinda maalesef tip a karsi tavsiye veren de cok. Yeni anne baba olmus insanlar tecrübe siz olduklari icin kafa karisikligi yasiyor haliyle. Esimde cok görüyor. Bir ilac veya baska birsey yaziyor mesela, ertesi gün "ebemiz en iyisi söyle degistirin dedi, onu yazabilirmisiniz" diye ariyorlar Yani her ameliyatdan önce ikinci bir fikir alinmasini düsünüyorum. Ama bunun icinde uzmanlara gidin

Yanlış anlaşılmasın her meslek çalışanına saygım sonsuz ama ebe işini yapsın doktorun işine karışmasın. Sadece kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramamış söylediği.

Bu sağlık ocaklarındakiler beni sinir ediyor bazen (hepsi değil)
Beni de tetanoz aşısı için çağırıp sonra sakın yaptırma bebeğin karnında ölür demişlerdi.
Özel hastanede bir sürü doktora danışarak yaptırmıştım. Ama sonra psikolojim bozuldu bir şey olacak mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…