- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Mimoza12345
-
Bir sağlıkçı daha olarak pattisin baş ağrısına efsane etkisi olduğunu söyleyebilirim. Sebebini bilmiyorum bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır(patatesin içerisinde ki birşeyden dolayı mesela) ama benim migren ağrımı çok güzel kesiyor hamilelikte alın ve şakaklara koyup hafif sıkarak(çok değil) sarıp gözleri dinlendirdiğinde 30 dakika sonra ağrı geçiyor ya da hafifliyor. Ama leke konusu bana saçma geliyorbir yaşıma daha girdim sağlıkçıyım ilk defa duydum patetes ve kahve olayını bu saçma sapan şeyleri deniyeceğine bi doktora danışmak daha mantıklı. kadın doğum doktorları parol veya minoset kullanmaya zaten müsaade ediyor hiç birşey yapamıyorsan aklında bulunsun kahveyi şekersiz iç alnına koyma o da baş ağrısına iyi gelir
Ben de migrenliyim ve patates bana da iyi gelir.Bir sağlıkçı daha olarak pattisin baş ağrısına efsane etkisi olduğunu söyleyebilirim. Sebebini bilmiyorum bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır(patatesin içerisinde ki birşeyden dolayı mesela) ama benim migren ağrımı çok güzel kesiyor hamilelikte alın ve şakaklara koyup hafif sıkarak(çok değil) sarıp gözleri dinlendirdiğinde 30 dakika sonra ağrı geçiyor ya da hafifliyor. Ama leke konusu bana saçma geliyor