• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim zorlanarak kusuyo napabilirim :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
gördüm canım ama inanki bilmiyorum
sen onu bi dr götür bence
benim oğluda kusuyordu şimdi bitti çok şükür
reflü varmış onun içinmiş
büyünce geçer geçmezse tekrar gelin demişlerdi
bence sen bi dr götür

Kusma, hapşırma, öksürme gibi şeyler omurilik soğanınca kontrol edilir. Boşaltım da öyle. Bana öyle geliyor ki bu aynı çişini tutamama gibi bir problem. Ancak bu gibi organlara dışarıdan müdahale yapılamadığı için ancak bebeğin kendi keşfiyle halledilir. Kaldı ki insanın bu konulardaki adaptasyonu iyidir. Yine de bir hekimle görüşmeniz sizin ve çocuğunuzun yararına olacakır; bebekler konusunda fazla bir bilgim yok.

anne sütüyle besleniyosa kakasını yapmamasından korkama çünkü sütün yarıyo sanırım 6 7 gün kaka yapmaması normal demişti dr bana fışkıtarak kusuyosa reflüsü vardır benim kızımdada vardı mama kullanıyosan dr danışıp ar kamalarda kullan derim benim kızım 10 aylık oldu halen kullanıyorum çok geçmiş olsun

arkadaşlar bebeğim 3 aylık kakasını günlerce yapamıyo daha öncede söylemiştim artı çok zorlanarak kusuyo bazende sarı kusuyo bilgisi olan varmı..?

doktoara götürüdn ve önemli bişey yoksa sunu diyebilirim.beni kızım da böyleydi kaksını yapamazdı kendini sıktığı zamanda midesine baskı olduğu için kusardı.ben karnına dairesel hareketlerle saat yönünün tersine masaj yapmanı öneririm.

geçmiş olsun canım bebeğin henzü çok küçük bence iyi bir doktorun görmesinde fayda var kaka yapmaması sıkıntı da yapıyordur ona şimdi en kısa zamanda geçer umarım

Back