Doktorunuzun tavsiyesi nedir ?Anneler lütfen beni yadırgamayın, bebeğim 6 aylık oldu kilo alımı çok düştü 6,500 kilo 64 boy anne sütü ve mama içmek istemiyor 2 aylıktan beri uykuda veriyorum sadec o da bu aralar 400 cm geçmiyor ek gıdaya başladık ama pek birşey yemek istemiyor savaş veriyoruz resmen. Strese girdim iyice kilosu normale dönse en azından, pirinç unundan mama yapıp vermeye başlayacağım yanlız içine mama koyacağım o şekilde denedim ağzından tütüremiyor mecbur yutuyor öbür
Türlü mamayı verdiğimde hep tükürüyordu hep zorla içiriyordum ben bu şekilde devam etsem kilo alımı olur mu acaba ya bu şekilde bebeğine kilo aldıran var mı? . Tabi sadece bu tarifi dayamayacgım yarınlara devam edeceğim ufaktan.
Ben de ek gıdaya beraber pirinç unu vermek istediğimde doktorumuzun dediği şuydu 'pirinç unu dediğin şey poğaça ekmek yemek gibi. Hiçbir faydası yok tamamen karbonhidrat sadece kilo yapıyor' yani kilo alsa bile aldığı kilo sağlıklı olmayacak. lütfen kilosundan ziyade sağlığını ön plana koyun. Ama tabi doktorunuza da danışın belki farklı tavsiyeler verir. Ek gıda dönemi çok zor gerçekten. Oğlum 13 aylık daha yeni yeni düzene girdi. Biraz dişinizi sıkın her şey düzelecek. Sağlıkla büyüsün bebişinizAnneler lütfen beni yadırgamayın, bebeğim 6 aylık oldu kilo alımı çok düştü 6,500 kilo 64 boy anne sütü ve mama içmek istemiyor 2 aylıktan beri uykuda veriyorum sadec o da bu aralar 400 cm geçmiyor ek gıdaya başladık ama pek birşey yemek istemiyor savaş veriyoruz resmen. Strese girdim iyice kilosu normale dönse en azından, pirinç unundan mama yapıp vermeye başlayacağım yanlız içine mama koyacağım o şekilde denedim ağzından tütüremiyor mecbur yutuyor öbür
Türlü mamayı verdiğimde hep tükürüyordu hep zorla içiriyordum ben bu şekilde devam etsem kilo alımı olur mu acaba ya bu şekilde bebeğine kilo aldıran var mı? . Tabi sadece bu tarifi dayamayacgım yarınlara devam edeceğim ufaktan.
benim kızım da üç dört aylıkken kilo alımı yavaşlamışti böyle durumda doktorumuz infantrini diye özel kilo aldıracak bir mama yazdı bunu sadece eczaneden alabiliyorsunuz ve bebeğinizin kilosu olması gerekenden azsa devlet karşılıyor biz bu mamayı neredeyse 10 aylık olana kadar kullandık pirinç unu vermek yerine doktorunuza bunu sorabilirsinizAnneler lütfen beni yadırgamayın, bebeğim 6 aylık oldu kilo alımı çok düştü 6,500 kilo 64 boy anne sütü ve mama içmek istemiyor 2 aylıktan beri uykuda veriyorum sadec o da bu aralar 400 cm geçmiyor ek gıdaya başladık ama pek birşey yemek istemiyor savaş veriyoruz resmen. Strese girdim iyice kilosu normale dönse en azından, pirinç unundan mama yapıp vermeye başlayacağım yanlız içine mama koyacağım o şekilde denedim ağzından tütüremiyor mecbur yutuyor öbür