Bebeğim yürürken çok sendeliyor düşüyor..

kuluncb

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
13
2
6
31
Bebeğim 12 aylık 3 haftadır desteksiz yürüyor çok sendeliyor, bazen dengesini kaybedip düşüyor ama bu kadar sallanması dengesini kaybetmesi normal mi çok endişeliyim 3 haftada artık dengeli yürümesi gerekmez miydi

Gayet normal. Benimkiler kollarını açarak denge sağlarlardı düşmemek içinacele etme annesi . Ayakkabısınıda iyi aldıysan çözer inşallah

Çok normal ,sakin olun. Ben şimdi sizin ayağınıza daha önce hiç kullanmadığıniz pateni taksam 3 haftada mükemmel dengeli kullanabilir misiniz ?

Ayakkabı iyiyse zamanla yürür merak etme acele de etme peşinden ayrılmadığı zamanlarıda görürsünüz inşallah

Çok normal ,sakin olun. Ben şimdi sizin ayağınıza daha önce hiç kullanmadığıniz pateni taksam 3 haftada mükemmel dengeli kullanabilir misiniz ?
Haklısınız ama elimde değil yürürken bir anda düşecek gibi olması çok endişelendiriyor, çok teşekkür ederim

Ayakkabı iyiyse zamanla yürür merak etme acele de etme peşinden ayrılmadığı zamanlarıda görürsünüz inşallah
Ayakları çıplakken de böyle yürümesi korkutuyor hemen hemen hiç ayakkabı giydirmemeye çalışıyorum ama yine de denge kurmakta zorlanıyor

Ayakları çıplakken de böyle yürümesi korkutuyor hemen hemen hiç ayakkabı giydirmemeye çalışıyorum ama yine de denge kurmakta zorlanıyor
Anca anca ama yinede içim rahat etsin istiyorsan çocuk doktoruna gittim götür istersen ama bişey olduğunu sanmam daha yeni çünkü

Cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…