• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim Yürümüyor ve başını sağa sola sallıyor.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

esra_30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
12
0
16
Erzurum
Arkadaşlar 11 aylık oğlum gayet güzel oturuyor öne doğru eğilip oyuncaklarını falan alıyor ve kendi kendine kendini dikleye biliyor adını söylediğimizde bakıyor ama nedense bir türlü ayaklarının üstüne tutmaya çalıştığımda ayaklarını karnına doğru çekip ayaklarını basmıyor. bazen 3-4 saniye kadar basıyor tembel olduğunu düşündüm ama içimde bir korku var ayrıca oturduğunda bazen başını sağa sola sallıyor bunlarla ilgili doktor her hangi bir sorun olmadığını söyledi ama kalca gelişim bozukluğu vardı ama o düzelmiş görünüyor acaba sizin başınızdan böyle bir durum geçti mi? aklımı devamlı kurcalıyor çok kötü hissediyorum kendimi.

Canım benim kızım tam yaşında yürüdü,tabi her bebek bir olmaz bence bir doktora gösterseniz en iyi bilgiyi size doktor verecektir.

Canım benim kızım tam yaşında yürüdü,tabi her bebek bir olmaz bence bir doktora gösterseniz en iyi bilgiyi size doktor verecektir.

doktora gösterdik zaten sıkıntısı yok dedi 12. aydan sonrada yürümezse bakarız dedi ama benim içim bir türlü rahat etmiyor.. cevabın için çok teşekkür ederim.

Benim kızım 14 aylık yürüdü ben çünkü hiç yere bile bastırmamıştım bir şey olur korkusuyla..

.Eğer bir problemi yoksa yürümesi için acele etmeyin..Zamanı geldiğinde , kendini hazır hissettiğinde zaten yürüyecektir..

Yürütece koyuyor musunuz hiç , onda nasıl davranıyor , basıyor mu ayaklarını ..?

Benim kızım 14 aylık yürüdü ben çünkü hiç yere bile bastırmamıştım bir şey olur korkusuyla..

.Eğer bir problemi yoksa yürümesi için acele etmeyin..Zamanı geldiğinde , kendini hazır hissettiğinde zaten yürüyecektir..

Yürütece koyuyor musunuz hiç , onda nasıl davranıyor , basıyor mu ayaklarını ..?

Canım cevap için teşekkür ederim. yürütece koyuyoruz ama ayaklarını yukarıya topluyor. Eşimle kalça cıkığından şüphe etmiştik ama gelişim bozukluğu vardı ve çift bez bağlayarak o sorunu aştık. Kızım 9 aylık iken yürümeye başlamıştı bu ya çok tembel Allah korusun aklıma takılan yada bir sıkıntısı var. belkide acele ediyoruz ama işte anne yür

Canım cevap için teşekkür ederim. yürütece koyuyoruz ama ayaklarını yukarıya topluyor. Eşimle kalça cıkığından şüphe etmiştik ama gelişim bozukluğu vardı ve çift bez bağlayarak o sorunu aştık. Kızım 9 aylık iken yürümeye başlamıştı bu ya çok tembel Allah korusun aklıma takılan yada bir sıkıntısı var. belkide acele ediyoruz ama işte anne yür
Tabiki de korkmakda haklısınız ama bir şey yoktur inşllh..

Siz yine de bir kez daha götürün doktora , gerekli tetkikleri yaptırın eğer varsa bir problem erken teşhis edilmiş olur ama yine de dedğin gibi bazı bebekler daha tembel olabiliyor..Fakat yürütecine bindiğinde sağa sola gezinip , koşuşturması lazım ayaklarını toplaması şüphe uyandırıyor insanda..

Back