- Konu Sahibi azrambenim
-
doktora götürdük doktor rengi benim için önemli deil kıvamı önemli dedi ishal deilse önemli deil dedi bol bol anne sütü dedi bende bunun üzerine daha sık emzirmeye başladım ama busefer huzursuzluğu dahada arttı kakası daha bi yeşerdi acaba sütümdenm kaynaklanıyo sürekli afedersin gaz çıkarıp duruyo anlamadımkiyeşil kaka bebeklerin aç olduğunun işareti olabiliyor. bir de senin yediklerinden kaynaklanıyor. karnına zeytin yağı ile masaj yap mutlaka. bir de yediğine içtiğine dikkat et.
çocuk kulaklarını çekiştiriyorsa kesin kulakta problem var demektir yeşil kakada kulak rahatsızlığında sık görülen bir belirti tecrübeyle sabit emin ol o antibiyotikleri mutlaka kullan ve düzenli kontrollerini yaptır kulak ihmale gelmez. şimdiden çok geçmiş olsun..arkadaşlar merhaba 3.buçuk aylık kızım var 1 gün iyiyse 3 gün rahatsız bütün tahlilllerini yaptırdık hiç birşey çıkmıyor sürekli kulaklarını ovuşturuyor doktor bişey yok diyor kendini sağa sola savuruyor ama huzursuzluğu yeşil kaka ile başlıyor beş altı defa tahlil yapıldı bişey yok dedi doktor üşütüyormu ne oluyor anlamadım aslında sıkı giydiriyorum arada terliyor ozamanmı üşütüyor ama terleyince bukadar olmaması lazım ama iyi olduğu zamanlardada hiiç ağlamıyor kendi kendine oynuyor oyalanıyor anlayamadım ben çaresiz kaldım doktor tavsiyesi ile hem amip hemde kulak antibiyotiğine başladım şuan sanki biraz düzeldi ama daha öncede olmuştu bu antibiyotiksiz iyileşmişti lütfen yardım edin((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?