• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegim yesil kaka yapiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
hanimlar
kizim bir haftadir yesil kaka yapiyor
kötü kokmuyor
sebze meyve püresi veriyorum öglenleri
ondan dolayi midir
kizim 5 aya girdi

benim kızımın kakasının rengide farklı.biraz koyu yeşil gibi. senin ki koyu mu? eğer bebeğinde sancı huysuzluk falan varsa ya sen üşütmüşsündür ya da bebek üşütmüştür.

ama benim bebeğimin koyu yeşil olması kan damlasından. sen kan damlası veriyormusun? eğer kan damlası veriyorsan ondan da rengi koyu olur. eğer damla kullanıyorsan içeriğini bir oku..

benim kızımın kakasının rengide farklı.biraz koyu yeşil gibi. senin ki koyu mu? eğer bebeğinde sancı huysuzluk falan varsa ya sen üşütmüşsündür ya da bebek üşütmüştür.

ama benim bebeğimin koyu yeşil olması kan damlasından. sen kan damlası veriyormusun? eğer kan damlası veriyorsan ondan da rengi koyu olur. eğer damla kullanıyorsan içeriğini bir oku..

yok canim sanci yada baska bisey yok
saglikli görünüyor Allah korusun :())
kizim kan damlasi almiyor
ben ezirmiyorum bu arada
mama ile besleniyor

yok canim sanci yada baska bisey yok
saglikli görünüyor Allah korusun :())
kizim kan damlasi almiyor
ben ezirmiyorum bu arada
mama ile besleniyor

bende mama takviye ediyorum onunla bir alakası olduğunu sanmıyorum. senin bebeğin 5 ayına girmedi mi niye kan damlası kullanmıyorsun. benim bildiğim 5. ayda bütün bebekler kan damlası kullanması gerekiyor. ve ben kan damlası kullanmaya başlayınca kakasının rengi koyulaştı.

haftaya kontrol var
belki o zaman verir
burdaki sistem yok farkli
mesela Tr de asi hemen basliyor sanirim
ama burda 4. ayda baslandi
bilmiyorum walla

Back