Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim kızımın kakasının rengide farklı.biraz koyu yeşil gibi. senin ki koyu mu? eğer bebeğinde sancı huysuzluk falan varsa ya sen üşütmüşsündür ya da bebek üşütmüştür.
ama benim bebeğimin koyu yeşil olması kan damlasından. sen kan damlası veriyormusun? eğer kan damlası veriyorsan ondan da rengi koyu olur. eğer damla kullanıyorsan içeriğini bir oku..
benim kızımın kakasının rengide farklı.biraz koyu yeşil gibi. senin ki koyu mu? eğer bebeğinde sancı huysuzluk falan varsa ya sen üşütmüşsündür ya da bebek üşütmüştür.
ama benim bebeğimin koyu yeşil olması kan damlasından. sen kan damlası veriyormusun? eğer kan damlası veriyorsan ondan da rengi koyu olur. eğer damla kullanıyorsan içeriğini bir oku..
bende mama takviye ediyorum onunla bir alakası olduğunu sanmıyorum. senin bebeğin 5 ayına girmedi mi niye kan damlası kullanmıyorsun. benim bildiğim 5. ayda bütün bebekler kan damlası kullanması gerekiyor. ve ben kan damlası kullanmaya başlayınca kakasının rengi koyulaştı.