Çocuk Hastalıkları bebeğim yere düştü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
yarım saat önce gözümün önünde koltukta duran çocuk kaşla göz arasında koltuktan düştü önünde sandalye vrdı kendini yan kaydıra kaydıra sandalye hizasını geçti ben battaniye düşüo sandım bian o kadar yavaş bi düşüştüki sanki kaydıraktan kaydı yüz üstü ellerinin üstüne düştü kafası havadaydı çarpmadı çarpma seside gelmedi 1 - 2 sn sonra ağladı hemen başka odaya geçtim ağlamsı sustu kafasına dokunuyorum ellerine dokunuyorum ağlamıyor bişey olmuşmudur

canım kafasını çarpmadıysa büyük ihtimalle birşey olmamıştır.ayrıca bir doktorun yazdığı yazıda diyor ki çouk düştüğünde ağlarsa içiniz rahat olsun beynine zarar gelmemiştir.ama bence için rahat olsun istiyorsan burda bizim yazdıklarımıza göre hareket etme doktoruna götür.

Benim kızımda 6 aylık falandı çekyattan düştü :)) O zaman korkmuştum ama şimdi o anki halini düşününce komik geliyor. Aynı seninki gibi elleri üzerine düştü. Kedi gibi yani. Beni görünce hemen ağlamaya başlamıştı cadı. Yanlarına destek koymuştum düşmez diye düşünüyodum balkona çıkıp çamaşır astım ama bi gözümde ondaydı ama dediğin gibi kaşla göz arasında aşağı yuvarlandı. Korkma sende başı yere gelmediyse problem yok. Zaten bi ağrısı olsaydı ağlardı. Bi keresinde ablamın oğluda 4 aylıkken, çok ağladığı için annemle battaniyede sallıyoduk, battaniyenin bi ucu elimden kaydı ve çocuk resmen çekyatın altına uçtu :))))))) onada bişey olmadıysa seninkine hiç olmaz canım. Geçmiş olsun

düştüğünde bişey olsaydı şuan hala ağlardı herhalde değilmi şuan baya keyifli ve oyunlar oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…