• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim yasiyor olabilir mi?

Nisann19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
287
668
53
Merhabalar, 7+3 gunluk hamileyim. 2 gün önce doktora bebegimin kalp atislarini dinlemeye gittik ve ikinci bir kese gorundu. En son 10 gun once gitmistik ve ikinci kese yoktu. Ilk bebegimin kalp atislarini dinleyebildik. Ikinci bebek icin doktor alttan ultrason ile bakti kesede fetusu gordugunu fakat kalp atisinin olmadigini soyledi. Kendi kendine eriyebilecegini soyledi. Ama ben ikinci bebegin daha cok yeni oldugunu dusunuyorum ve haftaya tekrar doktora gitmeyi dusunuyorum. Sizin basiniza daha once boyle bir olay geldi mi veya boyle bir olay duydunuz mu? Yardimci olursaniz cok mutlu olacagim. Ailemizde ikiz gebelik yok.

3 üz gebelikte duydum bunu.
Önce ikiz dendi, sonradan üçüz.
Ama gelişim geriliği nedeniyle aldılar.
İnşallah sizin bebekleriniz sağ sağlim doğarlar.

Durumunuz nedir benim ki de size benzer bir durum kesenin birisi sonradan ortaya cikti ama kese bozulmus kanama yapiyor

Durumunuz nedir benim ki de size benzer bir durum kesenin birisi sonradan ortaya cikti ama kese bozulmus kanama yapiyor
Merhaba benimde gecen hafta iki kese gorunmustu dun gece kanamam baslayinca sabah doktora geldik ve keselerden birinde bebek var kalp atisida var cok sukur diger kesede bebek gorunmedi bos kese gibi gorunuyor dedi doktorum biraz daha beklememiz lazim dedi sizde durumlar nasil kanamaniz devam ediyor mu?

Merhaba benimde gecen hafta iki kese gorunmustu dun gece kanamam baslayinca sabah doktora geldik ve keselerden birinde bebek var kalp atisida var cok sukur diger kesede bebek gorunmedi bos kese gibi gorunuyor dedi doktorum biraz daha beklememiz lazim dedi sizde durumlar nasil kanamaniz devam ediyor mu?
Gecmis olsun canim yok kanamam durdu toplamda iki kere oldu disariya kanama ama icerde vardi en son carsamba gunu girdim ultrasyona

Back