- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
- Konu Sahibi egeninhamsisi
-
2 hafta da yine de zehirlenirdiniz yada kanama Filan başlardı. Vücut atar kendisi. Ben ilk yazdığımda hala iddialıyım. Lütfen tam teşekküllü hastanede muayene olmadan birsey yapmayın.En son 15. Haftamda gittim ve bebeğim sağlıklıydı. Bugün bana 13 haftalık diyorlar. Kendi doktorumu aradım oda Bebek ölünce küçülür dedi 17 gün önce sağlıklıydı 2 hafta içinde ölmüş ama yeni zamanda değil dediler. Yanılmış olmaları için dua ediyorum çok çok üzgünüm
Umarım yanılıyorlardır. Bebeğiniz sizinledir. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.. dualarımdasınız.Bulunduğum yerde yarım saatlik mesefade devlet hastanesine gittim yarına gel alalım bebeği dedi. Birde 3 saatlik uzakta Muğla üniversite hastanesi var. Özel olarak iki hastane var onda da acilde kadın Doğum yoktur sabah 8de yatışını yapalım dedi. İki
Kadın doğumcu ayrı ayrı baktı birde radyoloji doktoru detaylı ultrasonda baktı malesef . Sanki kabus görüyorum.
Bebek karninizda olu olsaydı sizi zehirlerdi o kadar gün kalması imkansız ve olu olsaydı sağ sol hareket ederdi boşlukta bebek yani bana öyle söylemişlerdi bi rahatsızlık vardı kalbi durduran bende de doktora nasıl anlarım dediğimde aynı böyle demişti Allah yardımcınız olsun inşallah ölmemiştir ve kucağınıza alırsınız Allah büyük. Ve şunu da eklemek istiyorum 28 yil önce anneme benim içind e kalbi durdu alalım demişler annem tabi korkmuş mahvolmuş dayım varmış yanındayımdır öyle birşey eve gidelim eve gelmişler ve hastaneye gelmemişler bi daha bakın burdayım bazen yanılma payları oluyorKızlar Şuan 18. Haftaya girdim. en son 17 gün önce önce doktora gittim bebeğim gayet sağlıklıydı. Doktordan izin alıp ailemi ziyarete geldim aktarmalı iki uçak değiştirmem gerekti ama sorun olmayacağını söyledi. Bende özellikle thy tercih ettim ve havalimanında yürüyüş yaptım vs.
Bugün doktora kontrole gittim bebeğin kalp atışını göremedi . Belki ben göremedim dedi ve radyolojide detaylıya gönderdi onlarda bebeğimi 13 haftalık ölçtüler . En son 15. Haftasındaydı görmüştüm.
İnanamadım ağlamaya başladım. Yarın yatış yapalım dediler. Benim evde fetal dopplerim var her gün kontrol ediyordum ve bugünse seslerini duymuştum ben yaşadığını hissediyordum. Hayal kırıklığı içinde sağlık ocağına gittim hemşireye durumu anlattım oda fetal dopplerle baktı ve 140 çıktı kalp sesi ölçümü. Belki senin nabzındır dedi benim nabzımı ölçtü oda 84 çıktı. Bir mucizeye gebeyim şuanda. Ne ağrı ne sancı ne kanama herşey normal. Bebeğim beni bıraktı mı gerçekten?
Aynısını eltim de dedi akrep vurmuş onu bebeğin kalbi atmıyor yarın gel alalım demişler ertesi gün bebeği aldırmadan önce yine kontrol edin demiş. Bebeği sağlıklıymış . Sağlıklı Doğum yapmış. Bir mucize daha olur umarım.Bebek karninizda olu olsaydı sizi zehirlerdi o kadar gün kalması imkansız ve olu olsaydı sağ sol hareket ederdi boşlukta bebek yani bana öyle söylemişlerdi bi rahatsızlık vardı kalbi durduran bende de doktora nasıl anlarım dediğimde aynı böyle demişti Allah yardımcınız olsun inşallah ölmemiştir ve kucağınıza alırsınız Allah büyük. Ve şunu da eklemek istiyorum 28 yil önce anneme benim içind e kalbi durdu alalım demişler annem tabi korkmuş mahvolmuş dayım varmış yanındayımdır öyle birşey eve gidelim eve gelmişler ve hastaneye gelmemişler bi daha bakın burdayım bazen yanılma payları oluyor
Sakın tek bir doktorla yetinmeyim derim.Sağliklidir bence hemen telasa kapilmayin yoksa önceden bisey olsaydi sizi zehirlerdi sizin icin dua edecegim
İnş.yoktur gönlünü ferah tut stres en büyük etkenAllah bin kere razı olsun. İnşallah dediğiniz gibi olur
Kendinizi suclamayin benimm evde olduğum halde hicbirsey yapmadığım halde kalbi durmus aynı kuculmus ve beni zehirlemeye baslamis.Onlar büyük ihtimal gördüler ama duyduğumuz sesler benimle alakalı olmalı. Ben bunu kabul etmek istemiyorum. Bence yolculuk yaptığım gün öldü yoksa bu kadar nasıl küçülecek zaman geçmiş üzerinden dedi. Keşke gelmeseydim keşke
İnanamıyorum . Çok garip.Kizlar zehirlemeyen bebeklerde oluyor japon bir kadın yaşlılıkta karın ağrısı şikayetiyle dr a gidiyor karnında ölen bebeğinin kemikleri olduğu anlaşılıyor hiç farketmemiş düsünün
Geçmiş olsun sizin kaç haftalıktı ve gittiğinizde be kadarlık dediler?Kendinizi suclamayin benimm evde olduğum halde hicbirsey yapmadığım halde kalbi durmus aynı kuculmus ve beni zehirlemeye baslamis.
Benimde kanamam falan olmadı.
İçiniz rahat etsin başka yerlerde gösterin siz inşallah sizinledir bebeğiniz.
Benimde 13 14 haftalikdi ne kadarlık göründüğünü hatırlamıyorum söylemediler yada o an dinleyemedim sok dan ilk bebegimdi.Geçmiş olsun sizin kaç haftalıktı ve gittiğinizde be kadarlık dediler?
Allahım inşallah yanılmışlardır inşallah meleğin seninledir canım yarın hayırlı haberlerle dönmeni diliyorumKızlar Şuan 18. Haftaya girdim. en son 17 gün önce önce doktora gittim bebeğim gayet sağlıklıydı. Doktordan izin alıp ailemi ziyarete geldim aktarmalı iki uçak değiştirmem gerekti ama sorun olmayacağını söyledi. Bende özellikle thy tercih ettim ve havalimanında yürüyüş yaptım vs.
Bugün doktora kontrole gittim bebeğin kalp atışını göremedi . Belki ben göremedim dedi ve radyolojide detaylıya gönderdi onlarda bebeğimi 13 haftalık ölçtüler . En son 15. Haftasındaydı görmüştüm.
İnanamadım ağlamaya başladım. Yarın yatış yapalım dediler. Benim evde fetal dopplerim var her gün kontrol ediyordum ve bugünse seslerini duymuştum ben yaşadığını hissediyordum. Hayal kırıklığı içinde sağlık ocağına gittim hemşireye durumu anlattım oda fetal dopplerle baktı ve 140 çıktı kalp sesi ölçümü. Belki senin nabzındır dedi benim nabzımı ölçtü oda 84 çıktı. Bir mucizeye gebeyim şuanda. Ne ağrı ne sancı ne kanama herşey normal. Bebeğim beni bıraktı mı gerçekten?
Allah yavrunu sana bagislasin insaallah yanlislik vardir hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina alirsin Allah yar ve yardimcin olsun : (
Allah razı olsun arkadaşlar. Ağlamaktan gözlerim şişti açılmıyor hale geldi. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyıAllahım inşallah yanılmışlardır inşallah meleğin seninledir canım yarın hayırlı haberlerle dönmeni diliyorummeleğin sandığından daha güçlü annesi eminim seni bırakmayacak dualarım sizinle kuzum ❤
Canım bugün hastaneye gittin mi hayırlı haberlerle gelmişsindir inşallahAllah razı olsun arkadaşlar. Ağlamaktan gözlerim şişti açılmıyor hale geldi. Rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı
Kızlar maalesef bebeğini kaybetmiş bir yerde yazmış gördüm cok üzüldüm ya,İnşlh hayırlı haberle gelmştr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?