Bebek Beslenmesi bebeğim ve yumurta

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fasta

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
260
15
318
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim 6 aylık oldu 2 defa yumurta sarısı verdim çok çok az miktarlarda ve kustu sonrada kusama ishale çevirdi dr yumurtadanda olabileceğini söyledi ama enfeksiyon dedi bende şaşırdım şimdi yumurta vermeye korkuyorum ya yine kusarsa aranızda böyle bir durumu tecrübe eden var mı?

bir kaç gün yumurta verme kusma devam edecek mi gözlemle.Sonra yumurta ver bakalım yine aynı şeyler olacak mı?Eğer yumurtadan olduğunu düşünüyorsan belki bebeğinin yumurtaya karşı alerjisi olabilir.Ya da yumurtanın kıvamı bebeğinin midesini bulandırıyor olabilir.Benim oğlum 17 aylık haşlanmış yumurtayı sade olarak asla yemez hemen kusar ama ben portakal suyu,bebe bisküvisi ve yumurtayı karıştırıp öyle yediriyorum.

teşekkür ederim yanıtladığın için canım valla zaten kusunca vermedim artık kusmada duruyor ama ilkinde 4-5 günü bulmuştu düzelmesi 2. seferde 2 günde düzeldi çok şükür yani bu yüzden sanki alerji ddeğilde nefeksiyon gibi geliyor vücut direnç kazanmış sanki iyileşme süresi kısaldı ne bileyim alerji olsa aynı tepkileri aynı sürede vermezmi inşallah alerjisi yoktur yaa

bebeklerinde yumrta alerjisi olanlar nasıl oluyor alerji yardım edermisiniz bana

benim kızım 5 buçuk aylık. geçen tatsın diye küçücük yumurta sarısı verdim tüm midesindekileri kustu. ben de henüz erken diye düşündüm 6 ayı doldursun tekrar vericem bakalım inşallah kusmaz. bir yerde okumuştum yeni tatları açken verin diyodu. bi açken deneyin çok küçük parçalar halinde. inşallah kusmaz.

peki bişey sorcam bebeğin kustuktan sonra ishalde oldumu benimki hem kustu hemde ishal oldu geçi drr enfeksiyon dedi ama ne bileyim kafam karıştı ne zormuş annelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…