Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maddi açıdan zora girmicekseniz şu salgın ortamında başlamayın bence ama çalışmanız gerekiyosa eşinizin teklifi mantıklı.
Bence bekleyin derim geliriniz iyiymiş borcunuz da yok açıkcası işe git gel sütü biberonla alıyor mu biz aldıramadık mesela hatta şırınga hepsini denedik almadı 10 aylıktı başladığımda Allahtan ek gıdaya ağırlık verdik öyle süt almadan akşamı buldu sabah akşam gece emiyor Bebekle geçirilen zamanların geri dönüşü yok tadını çıkarın 10 aylık bile bırakıp gelmek öyle zor geldi ki başka ücretsiz izin haklarım olsaydı kullanırdım. İşe başlamak güzel insan kendine geliyor ama çoğu şey eksik yarımmış gibi hissediliyor bakan olsa da anneyle hiç bir zaman aynı olmaz kanaatindeyim.Eşim 10 bin kazanıyor. Ben de 6 bin 500 civarı. Acil bir ihtiyacımız yada borcumuz yok. Birikim yapmak için fırsat olabilir diye. Açıkçası benim işe dönmeye çok niyetim yok ama eşim arada acaba dönsen çocuğa da dönüşümlü baksak dediği için soruyorum size.
Süt izni diğer konuları bağlamaz. Şu an çalışma şartı ne ise siz ona süt izinli olarak devam edeceksiniz. Mesela 3 yarım gün yerine müdürünüz uygun görürse 1,5 günde gidebilirsiniz. Güzellik yaparsa diyeyim. Bağlı bulunduğunuz kurumun personel daire başkanlığını arayın bence.Bir hafta iki gün bir hafta üç gün şeklinde çalışılıyormuş şu an. Sormak istediğim birşey var. Esnek çalışma olduğu için süt iznini kullanabilir miyim. Yani gittiğim günlerde yarım gün mü çalışacağım ben?
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Patronum hocam artık büyüdü mu oğlunuz dönmeyi düşünüyor msnz dedgnde geçen hafta ( evimin hemen karşısında isyerim) biranda aşırı üzüldüm sanki mecbrmsm gibi.Erkekler bu konularda daha maddiyat odaklı düşünüyorlar halbuki dört aylık bebeğin ihtiyacı olan tek şey annesi. Benim oğlum 20 aylık ücretsiz izindeyim, inanın para her zaman kazanılıyor ama o ayların telafisi yok. Bizimkiler de sizin gibi çalışıyor haftada üç gün yine de dönmüyorum.
Evet esinizin dedigi gayet mantikli olabilecek birsey ama suan gerekli mi ya i deger mi buna ? Ben sizin yerinizde olsam calismam, bebegi 6 aylikken mecburi ise baslamis biri olarak soyluyorum bunu...bu yaslarinz bu zamanlarinz geri gelmeyecek, ve inanin hem calisip hem de anne olmak cok zor asiri yorulacaksinz siz de esiniz de...yani ne bileyim bence degmez biraz evde kalin kendinize zaman ayirin baktiniz evde sıkldinz bos zamanda cok biraz girer ise denersinz, nasil olsa istediginiz zaman baslayip birakabiliyorsunuzEşim 10 bin kazanıyor. Ben de 6 bin 500 civarı. Acil bir ihtiyacımız yada borcumuz yok. Birikim yapmak için fırsat olabilir diye. Açıkçası benim işe dönmeye çok niyetim yok ama eşim arada acaba dönsen çocuğa da dönüşümlü baksak dediği için soruyorum size.