Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Benim için çok önemli. Benim 4 aylık bir bebeğim var. Ücretsiz izne ayrılmak üzereyim. Çalıştığım kurumda haftada üç gün çalışılıyor esnek çalışmadan dolayı. Eşim de farklı bir kurumda dönüşümlü çalışıyor. Eşimin teklifi çocuğumuza birlikte bakmamızdan yana. Yani o evde olduğu günler bebeğimize o bakacak ben işe gideceğim o işe gittiğinde de ben evde kalacağım. İşe gittiğim günler süt sağıp bırakmam gerekiyor sadece anne sütüyle besleniyor bebeğim. Bu arada kalabalık bir odada çalışıyorum. 3 ile 5 kişi arasında değişecektir yoğunluk durumu. Covid den de korkuyorum açıkçası. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. Fikirleriniz benim için çok kıymetli.
Edit:Bir hafta iki gün bir hafta üç gün şeklinde çalışılıyormuş şu an. Sormak istediğim birşey var. Esnek çalışma olduğu için süt iznini kullanabilir miyim. Yani gittiğim günlerde yarım gün mü çalışacağım ben?
Edit:Bir hafta iki gün bir hafta üç gün şeklinde çalışılıyormuş şu an. Sormak istediğim birşey var. Esnek çalışma olduğu için süt iznini kullanabilir miyim. Yani gittiğim günlerde yarım gün mü çalışacağım ben?
Son düzenleme: