Bebeğim ve emzirme

TomrisHatunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
55
61
38
Merhaba hanımlar benim 20 günlük bir bebişim var maalesef bazı problemlerden dolayı doğduğunda yoğun bakıma alındı ve biz daha yeni kavuştuk ama bebişim hastanede biberona alışmış hiçbir şekilde göğsümü kabul etmiyor aranızda benim gibi problem yaşayan varsa bana yardımcı olur musunuz

Benim kızım da 3 gün yoğun bakımda kalıp biberona alıştı sonra silikon meme ucu kullandım yavaştan alıştı ama sütüm azdi yine de çok emmedi. Eğer sütünüz de varsa biberon değil kasikla icirin. Biraz uzun sürüyor ama değer ya da ince uzun bir boru sistemi var onu meme ucuna yaklastirip emziriyorsunuz süt oradan geliyor ama memeyi emmeye de alışıyor nette bulabilirsiniz. Çok küçük olduğu için memeye döner bence bırakmayın. Ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Illa biberon kullanacaksanız memeye benzeyen zor çekilen birberonlardan almalısınız.

yıgenimde sizin bebeginiz gibi olsu yogun bakimda biberona alisti yengem sagarak vermek zorunda kaldi sutunu
ne kadar denesede olmadi
meshur sosyal nedya sitesinde la leche league grubuna uye olup oradaki hemsirelerle gorusun belki bilgileri isinize yarar

Aslında anneleri emzirmesi için alıyorlar diye biliyordum. Oğlumda kalmıştı yenidoğanda 3 saatte bir gidip emzirmiştim. Göğüs ucu alın onu la deneyin biberon sansın emzirme eğitmenleriyle görüşün mutlaka çaresi vardır. Sütünüz varsa ve yeterliyse pes etmeyin

Normalde evet alıyorlarmış ama maalesef günümüzdeki virüsden dolayı içeri alınmadık hep sütümü sağdım ve göremedim bebeğimi

Benim ikizlerin silikon göğüs ucu ile alıştı emzirme dest3k sistemi var onuda kullanabilirsin gogsune kendi sütünden veya mama damlatarak da alistorabilirain eğer azıcık dahi tutuyorsa memeyi bırakma sakin emzirme gibisi yok valla benimkilwr 3 4 ay emdi bıraktı mama kullaniyordum çünkü mecbur biberin verince memeyi unutuyor aynı şekilde sürekli meme verincede biberinu unutur zaten daha 20 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…