Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğim ve acayip uykusu anlamdım kızlar bir akıl verin

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

redcuzdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
165
24
68
kızlar 3 gün önce 10 aylık oğlumu bakıcıya verdik. işten geldiğimizde ne bize gülüyor ne oyun oynuyor sürekli yatıyor.... valla şüphede kaldık acaba birşey mi içiyor çocuğa deyip. benim oğlumki gecede her saat başı mutlaka kalkar birde gece kalkıp onunla oyun oynamamızı ister sabah erkenden kalkıp kahvaltı edip çizgi flim izlerdik. 2 gündür kalkmasıyla yatması bir oluyor. çocuğumuzun yüzüne hasret kladık valla. benim gibi olan varmı? aklıma herşey geliyor.:18: yoksa uyku düzenimi oluşturuyor

valla bende olsam şüphelenirdim açıkcası :S
sen bebişi bi doktora göster bi kan tahlili falan yaptır, ne biliyimm neolur neolmaz....

vallahi canım günahını almayayım ama çocuk uyusun iş çıkarmasın diye birşeyler içirdiklerini çevremden duydum ne olduğunu bilmiyorum ama birden böyle olması şüpheli imkanın varsa mutlaka eve kamera koydur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…