Benim kızım da 2,5 aylık,bir de 8 yaşında kızım var.İlk kızım da böyleydi,ikinci de aynı.Doğduğundan beri 24 saatteki uyku süresi 8 saati geçmedi,gündüz uykusu yok gibi.Sürekli emmek istiyor,sütüm yeterli bu arada.Oturunca kucakta da durmuyor,ya emiyor,ya turluyoruz evde.Dalarsa da bırakınca 15 dk da uyanıyor,ya da hemen bırakır bırakmaz.Ayakta da sallatmıyor,hep kucakta.ilk kızım da çok uykusuzdu,gündüz hiç uyumaz,gece de 3-4 kez kalkar,tekrar dalması için en az 1 saat uğraşırdım.Doktorlara sordum,uyanık bir bebek dediler.Dünyayı bırakıp uyumak istemiyormuş.Algıları fazla açık bebekler böyle olurmuş.Zaten ilk kızım da hiç çocuk gibi olmadı ,hep değişikti,bu da mı öyle olur bilmem.Ama içini ferah tut,bazı bebekler böyle,benim kızımda uyku sorunu 2,5 yıl sürdü,hala da uykuyu sevmez.
allah yardımcınız olsun valla, sizleri dinledikten sonra ben halimize şükrettim valla,
umarım sizde en kısa sürede rahata erersiniz. uykusuzluk; herşeyden önemliside bebişlerimizin keyfsiz olması anneyi çok yoruyor bilirim. allah yardımcınız olsun...
umarım en kısa sürede uyurlar....