Uyku Problemi BEBEĞİM UYUMUYOR

ffytnzzjl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
35
-22
1
23
Merhaba bebeğim suan 6 aylık geceleri hiç uyumuyor yarım saatte bir uyandığı gibi saat 3 buçukta tam uyanıyor 1 saat sallıyorum öyle uyuyor geri ve o da fazla sürmüyor gündüz çok uyuduğu için mi acaba 10 da uykusu geliyor ilk uykusuna geçiyor 3 buçuk saat kesintisiz uyuyor sonra öğlen 3 gibi bidaha uyuyor bu da 2 saat sürüyor kesintisiz sizce gündüz çok uyuduğu için mi böyle önceden gece sadece 3 kez falan kalkardı şimdi sayamıyorum artık o kadar çok ki 10 değil 15 diyebilirim önceden gündüz 1 saat uyurdu kalkardı o zaman gece daha fazla uyurdu yani yine uyanırdı ama bu kadar çok değil 3 saat kesintisiz uyurdu

Gündüz bu kadar uzun uyumamali. Bebeğiniz gece gündüz ayrımı yapamıyor benim anladığım kadarıyla. 5 buçuk aylık bebeğim var bu arada.

Ayına göre uyku düzenine bakın. Sabah erken kaldırın.

Bebeğiniz gece uyuması gereken süreleri gündüz uyuyor. Gündüz max1 saat uyutun. 3 uyku yapsın o şekilde. 18.00 den sonra uyku yaptırmayın 20.30 da gece uykusuna geçirin. 1 hafta 10 gün direnebilir ama kendisi için sağlıklı olan bu.

Gündüz uykusu uzun 1,30 saati geçmesin Uyku aralığı 2,30-3 saattir bu aralıklarla uyutun. Fazla uyursa uyandırın mutlaka böyle gece gündüz ayrımı yapamaz. Fazla gündüz uykusu gece uykusundan çalar.

Ne yapmalıyım bunun için tavsiye verir misiniz uykusuzluktan bayılıcam artık
Ben doğduğundan beri akşam uykusunda asla ışık acmadim. Gündüz de asla karanlıkta uyutmadim. Atıyorum akşam erken hava kararıyor ya ışıkta uyudu gece uykusu olmadığını anlamasi için. Çok zor uykusuzluk kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…