• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim uyumuyor

tugbakbudak

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
1
1
6
26
Bebeğim 2 ay 12 günlük asla uyumuyor 15 dk uyuyup uyanıyor napıcam ne zaman geçicek bu atak haftasııııııı

Başından beridir mi böyle ve uyumadı için neler yapıyorsunuz ?

Bebeğim 2 ay 12 günlük asla uyumuyor 15 dk uyuyup uyanıyor napıcam ne zaman geçicek bu atak haftasııııııı
Canim malesef gecmiyor 3. Ay 4. Ay 5. Ay heray bi atak olcak bizimkide uyumuyor hep memede katlancaz mecbur

Uyku konusunda çok sıkıntı yaşamış bir anneyim. Ilk aylar daha zor geçiyor yerine koyduğumda uyanırdı ya memede ya kucakta uyuyordu. Ben çareyi ilk aylarda slingle buldum evde hem kucağımda uyumuş oldu bende işlerimi halledebildim 4.ay itibariyle de evde ve dışarıda kanguru kullandım 1 buçuk yaşına kadar taşıdım gayet rahat ettim. Fiziksel temasa ihtiyaç duyuyorlar sanki hala anne karnında gibiler. Anne için zor oluyor biraz ama zamanla alışıyoruz her şeye

İlk 3 ay bebeğimi sadece ayaklarımda sakinleştirebiliyordum. Ayağımda hafif hafif sallayarak uyuttum. Gündüz uykularının 45 dk altında olmaması gerekiyor demişti dr. 1 saat ayağımda oturuyordum çişe bile gidemiyordum 🥹🥹🥹 4. Aydan sonra kendimce uyku eğitimi verip bıraktık sallanmayı.

Back