selam hanımlar öncelıkle kadınlar gününüzü kutlarım..
benım kzım 15.ayını bitiriyor 2 gün sonra..kısmen uykularımız düzeldi diyebilirim.ancak şöyle;
çalıştıgım için babannemiz bakıyor,ve sabah 8-8,5 arasında oraya bırakıyorum..biraz oyalanıyor ve sonra uyutuyor..ortalama 1-1,5 saat bir uykusu oluyor..sonra yemek oyun vs.. derken oglen 3e kadar uyanık tutuyoruz ve 3-4 arasdında uyutup ortalama 1 saatlik uyuyor..sonra ben akşam 7 gibi alıyorum ve saat 10a kadar gözünden uykuda aksa uyutmuyorum..saat 10,5-11 arası bazen 11 de falan herkese ıyı geceler dıyıp odamıza gıdıyoruz benım yatagımda yatıyor
yanyana uzanıyoruz ve emzırerek uyutuyorum..gece saat 12den önce uyutmuş olmaya calısıyorum..ilk 1-2 saat cok uyanıyor dönüyor aglıyor vs..ama ben yanında oldugum için geri dalıyor..böyle böyle sabah edıyoruz ama gece 1 veya 2 kez uyanıyor emmek için..
eskıye oranla cok daha dinç uyanabılıyorum..ama malesef yanımda uyuyor işte,bu işin çözümünüde ancak memeyi bıraktıktan sonra yapabılecegım..gece uykularına daha derin daldıgında yatagını ve odasını ayırmak için ugracagım..bakalım artık kısmet:)
bebegı daha kucuk olanlara tavsıyem gündüz en az 2 kez aynı saatlerde uyutun..aynı saatlere alışınca daha bir düzene giriyor çocuk