bebeğim uyumuyor fön veya süpürge sesine ihtiyacım var

bi günü bi gününü tutmuyo,hep meme ağzında olsun istiyo yoksa sürekli uyanıyo gece gündüz kalmadı yaa müzik değil çıt bile cıkaramıyorum ki yarım saat uyusun diye

ben tüm bu dertlerde bebeğim 3. ayını doldurduğunda kurtuldum....Aynı sizler gibi her ağladığında saç kurutma makinesini açıp durdum..Çok ağlıyordu sadece o ses sakinleştiriyordu..Ben telefonuma indirmiştim....Bende çoooooooooookk işe yaradıKurtarıcımız bizim iyiki var

canım indirdim bunu ama ççalıştırmadı uygun program istiyor

arama motoruna "beyaz gürültü" yazarsanız sorununuz hallolur.anne rahminde bebeğin duyduğu sesmiş bu.ben çok faydalandım.umarım yardımcı olur

bence bilgisayar yada cep tel. e kaydedip telefonu/ bilgisayarı bebeğin baş ucuna koyacağınıza normal makineleri açın radyasyon olarak daha az zarar verirsiniz bebeğinize..

Ben ayi, çakal hatta esek sesine uyumasina bile raziyim yeterki uyusun.
Bir türlü uyumuyorki anacigim.

bence bilgisayar yada cep tel. e kaydedip telefonu/ bilgisayarı bebeğin baş ucuna koyacağınıza normal makineleri açın radyasyon olarak daha az zarar verirsiniz bebeğinize..

normal makine falan dayanmaz canım bunlara...

Selam kızlar. benim kızım 10 aylık. 5 aylık olana kadar kolik yüzünden süpürge ve beyaz gürültü ile sakinleştik sonrasında o sese alıştı hep o seslerde uyumak istedi. Elektrik süpürgemin motoru yandı :) şimdi beyaz gürültü açıyorum youtube a white noise yazarsanız bulursunuz.12 saatlik bir çekim gece boyu açık kaldığı oluyor kızım sık sık uyandığı için. uyumayan bebek çok zor ve çekmeyen bilemez. tüm bebişlere güzel güzel uykularr uykusuz anneciklere de sabırlar diliyorum

valla bayanlar , geçer geçer endişelenme diyenlere kötü bir haberim var , 24 yaşındayım ve geçmedi :)

ben fön sesi değil ama , sıcak hava üfleyen sobamın sesiyle uyuyorum , hemen hemen fön sesi gibi sayılır oda. Bu durumda benim küçüklüğümden beri gelen bişey , kışın soba odama geldiği zaman , bu özelliğini açmazsam yok asla uyuyamıyorum, genelde annemden önce yattığım için ben açıyorum o ben uyuduktan sonra kapatıyor , eğer tam dalmamışsam kapandığı anda uyanıyorum bende bebişleriniz gibi :) kış bitip yaza girdiğimizde artık sobayı kullanmadığım zamanlar ise biraz sancılı geçiyor ama bi süre sonra alışıyorum ama gene kış gelince aynı olay başlıyor , yani allah sizlere kolaylık versin , geçmeme ihtimali var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…