bebeğim uyumuyor fön veya süpürge sesine ihtiyacım var

jeremh

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
462
447
303
kızım sadece süpürge veya fön makinesi sesiyle uyuyor eğer bulamazsam tüm maaşım ttnete gidicek sizlerde varmıdır aceba tatlı anneler

Ah ah aynı dert bizde de var.Bende evdeki elektirikli süpürgeyi çalıştırıp sesini telefonuma kaydettim.Şimdi oğlum her ağladığında kaydı açıp baş ucuna bırakıyorum.Bazen o sesle uyuduğu bile oluyor.Şimdilik işe yaradı bakalım artık..

canım bebeğin küçük daha sanırım.Elektrikli süpürge veya fön sesi bebeğine anne karnındaki ses gibi geliyor o yüzden o sesleri duyunca uyuyor.İnternetten elektrikli süpürge sesi veya fön sesi indir bebeğine onu dinlet.Yada arkadaşın dediği gibi telefonuna kaydet.Benim oğlum 1 yaşında çizgi film kahramanı var ya pepee onun şarkılarıyla uyuyor.Müzikle uyuması çok iyi.

canım telefona çektim ama ses cok kötü..internette bulamadım sürekl, youtube dan açıyoruz canım yaa keşke müzikle uyusa bende gürültüden kurtulurum:)

teşekkürler:))bilgisayarla pek aram yokda haberim yoktu böle şelerden:)

Ben bile kocaman bebek oldum hala fön ve süpürge sesinde mayışırım uykum gelir

kızım sadece süpürge veya fön makinesi sesiyle uyuyor eğer bulamazsam tüm maaşım ttnete gidicek sizlerde varmıdır aceba tatlı anneler

benim oglumda aynen aglayıp huzursuz oldugunda netten buziki orhan kolik cd.si
var onu dinletiyorum.biraz rahatlıyor.sende dene istersen canım anne karnındaki sesleri dinlemiş gibi oluyor bebekler.öptüm bebişini canım.

var onu dinletiyorum.biraz rahatlıyor.sende dene istersen canım anne karnındaki sesleri dinlemiş gibi oluyor bebekler.öptüm bebişini canım.

canım çok faydalı bir bilgi paylaşmışsın.İlk defa dinledim bunu.Hemen bilgisayarıma indiricem.2.bebeğim olduğunda dinletirim :)

benim bebişimde uyumakta zorlandığında, müzik ve su sesleri iyi geliyordu.
relax and sleep diye bir program keşfettim, telefonuma yükledim.
içinde her türlü ses var.. su sesleri, bebek müzikleri, fan sesleri vs. hala dinletiyorum zorlandığımızda. çok işime yaradı. üstelik ücretsiz, tavsiye ederim :))

Adını yanlış hatırlamıyorsam bebeğinize Buziki Orhan dinletin, biz onunla rahat uyuyorduk.
Kolikli bebekler için

Birde uyku arkadaşı kuzular var. Su sesleri var.(yağmur, okyanus sesi)
2 yaşındayız hala onunla uyumaya devam ediyoruz:) rahatlatıyor, benim bile uykumu getiriyor

Cevaplara bakmamıştım, aynı şeyi yazmışız

teşekkürler annişler buzuki orhan kolik cd si varda pek sökmedi tontonuma:))ille zırıltı istiyor

bencede muzik dinlemeye alistir bebegini, daha kolay olur senin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…