• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim uykuya dalarken

cilekliturtam

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
58
12
3
28
Merhabalar 3 buçuk aylık bebeğim uykuya dalacağı zaman eliyle bişey tutmak istiyo yastığını yada battaniyesini tutmaya başladı neden oluyor acaba çok garip

Merhabalar 3 buçuk aylık bebeğim uykuya dalacağı zaman eliyle bişey tutmak istiyo yastığını yada battaniyesini tutmaya başladı neden oluyor acaba çok garip
Aslında garip değil yakalama refleksi o zamanlar başladığı içim tutununca kendimi güvende hissediyor olabilir. Benim oğlum 7.5 aylık hala örtüsünü tutarak uyur onun içim uyku arkadaşı gibi bir şey.

Çok normal,temas ile uyumak isteyebiliyor bazı bebekler, kendilerini güvende hissediyorlar,mesela benim bebeğimde öyle, uyku işaretini yakaladığım gibi elime ne geçerse (kıyafet,battaniye,uyku arkadaşı) bebeğimin eline sıkıştırıyorum hemencecik uykuya dalıyor

Minnoşum zibilyon tane uyku arkadaşı yapıyorlar sarılsın elleme normal. Senin bebekle benimki aynı zamanda doğmuşlar

Çok normal,temas ile uyumak isteyebiliyor bazı bebekler, kendilerini güvende hissediyorlar,mesela benim bebeğimde öyle, uyku işaretini yakaladığım gibi elime ne geçerse (kıyafet,battaniye,uyku arkadaşı) bebeğimin eline sıkıştırıyorum hemencecik uykuya dalıyor
Bende çocukken annemin yüzüne elimi koyardım öyle uyurdum bana çekti o zaman heralde

ben bebekken annemin göğsünü tutmadan uyumazmısım 😂😂 bebiş güvende hissediyor işte çok normal bir sey.
Bende çocukken annemin yüzüne elimi koyardım öyle uyurdum bana çekti o zaman herald

Back